29 / 04 / 2024

3. Havalimanı'nın 3D animasyon filmi hazırlandı!

3. Havalimanı'nın 3D animasyon filmi hazırlandı!

Dünyanın sıfırdan yapılan en büyük havalimanı projesi olarak kamuoyunda sıkca konuşulan İstanbul Yeni Havalimanı’nın, tamamlandığında yaşatacağı yolcu deneyimi, 3D animasyon videosu ile anlatıldı.



Dünyanın buluşma noktası olmaya hazırlanan 3. Havalimanı'nın kullanım alanlarından, yolcu deneyimlerine kadar sunduğu tüm hizmetlerin tamamı, hazırlanan 3D animasyon video ile anlatıldı.

 

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre; 29 Ekim 2018’de açılması planlanan ve tüm fazları tamamlandığında yıllık 200 milyon yolcu kapasitesine sahip olması planlanan 3. Havalimanı'nın 3D animasyon videosunda; İstanbul’un kültürel mirasından ilham alınarak tasarlanan terminal binasında sunulacak akıllı teknolojilerle yolcu deneyiminin nasıl olacağı da aktarıldı. 

 

Alışveriş alanlarından, yeme-içme alanlarına kadar anlatılan videoda, İstanbul boğazından esinlenerek tasarlanan duty-free alanında, Türkiye pazarına ilk defa girecek uluslararası markaların yanı sıra birçok yerli markanın da sınırsız alışveriş seçeneği sunacağı ve mobil uygulamadan ön sipariş sistemi ile ürünlere beklemeden ulaşılabileceği sunuluyor. 

 

3. Havalimanı'nda, 143 adet yolcu biniş köprüsü, 13 Check-in adası, 468 banko, 114 self check-in, 228 adet pasaport kontrol noktası, 51 Backdrop (bagaj teslim) ünitesi ve e-pasaport girişleri ile benzersiz bir deneyim sunacak. 

 

 

3. Havalimanı'nda 10 tarihi hamle! 

 


Geri Dön