03 / 05 / 2024

3. köprü yolu nerede?

3. köprü yolu nerede?

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: Başakşehir Kent Meydanı

Başakşehir Yeni Merkez projesi "3. köprü yolu nerede?" sloganıyla tanıtılıyor. Proje 2015 yılında tamamlanması planlanan 3. Köprü ve otoban projesinin bağlantı güzergahı üzerinde bulunuyor.



"3. köprü yolu nerede?" sorusunun yanıtını vermeden önce projeden bahsedelim.Başakşehir’de 60 bin metrekare arazi üzerinde inşa edilecek ilk kent meydanı, İstanbul’un ve Türkiye’nin diğer ilçelerine örnek olmaya hazırlanıyor.


Başakşehir Yeni Merkez projesi, Taksim meydanının neredeyse iki misli büyüklüğe sahip olacak. Şehircilik açısından Türkiye’ye örnek olması düşünülen meydanın 2016 yılının sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.


3. köprü yolu nerede?

Başakşehir Kent Meydanı projesi 2015 yılında tamamlanması planlanan 3. Köprü ve otoban projesinin bağlantı güzergahı üzerinde bulunuyor. Projelerin ve kent meydanının tamamlanmasıyla İstanbul’un dört bir yanına ulaşmak sadece dakikalar alacak. 


Yapılan hesaplamalarla Başakşehir Kent Meydanı'ndan yola çıkan bir araç Anadolu Yakası’na 15 dakika’da ulaşabilecek. Böylece Başakşehir’in yeni merkezi İstanbulluların en büyük sorunu olan trafikten muaf bir bölge haline gelecek.


Web: http://basaksehiryenimerkez.org

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön