26 / 06 / 2024

3 milyon TL ile nasıl 7 milyon TL'lik ev sahibi olunur?

3 milyon TL ile nasıl 7 milyon TL'lik ev sahibi olunur?

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi sosyal medya hesabı üzerinden 3 milyon TL ile nasıl 7 milyon TL'lik ev sahibi olunacağını anlattı. İşte Arif Güdül'ün paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...



Sürekli olarak artan konut fiyatları yeni bir konut sahibi olmak isteyenleri üzerken Arsa ve arazinin yıldızı her geçen gün daha da parlarken, Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül'den çok konuşulacak bir paylaşım geldi.

Arif Güdül resmi X hesabı https://x.com/arifgudulcom üzerinden 3 milyon TL ile nasıl 7 milyon TL'lik ev sahibi olunacağını anlattı.

Arif Güdül paylaşımında "Elinizde 3 milyon TL var ve 7 milyon TL değerinde bir ev almak istiyorsunuz. Kredi çekmeden, sabırlı ve kararlı bir planla bu hedefe ulaşabilirsiniz" diyerek yapılması gerekenleri anlattı.

Arif Güdül'ün paylaşımı şu şekilde:

3 Milyon TL ile Nasıl 7 Milyon TL'lik Ev Sahibi Olurum?

-Elinizde 3 milyon TL var ve 7 milyon TL değerinde bir ev almak istiyorsunuz. Kredi çekmeden, sabırlı ve kararlı bir planla bu hedefe ulaşabilirsiniz. Bayram hediyesi olarak adım adım bu stratejimi sizlerle paylaşıyorum:

-Doğru Bölgeleri Tespit Edin

Çoğunluğun "Bu bölgeden bir şey olmaz" dediği, ancak devlet projelerinin onaylandığı ve yapımına başlanacak bölgeleri belirleyin.

Bu bölgelerdeki onaylanmış ve yapımına başlanacak devlet projelerini araştırın.

-Arazi Satın Alma

Elinizdeki 3 milyon TL ile dört farklı ilde, imara yakın veya projelerin yanında bulunan 10 adet arazi satın alın.

Arazilerin belirli kriterlere uygun olması çok önemli. Kriterlerinizi netleştirin ve plana sadık kalın. Yol boyunca karışıklıklardan kaçınmak için sabırlı ve istikrarlı olun.

-Planınıza Sadık Kalın

Çevrenizden gelen farklı seslere kulak asmayın. Planınıza sadık kalın ve istikrarlı olun.

Üç yıl boyunca kirada kalma fikrine açık olun. Unutmayın, konut üretilebilir ancak toprak üretilemez. Finalde ödediğiniz kira bile kazancın içerisinde fazlasıyla eriyecek hatta ödememiş gibi olacaksınız.

-Yatırımın Sonunda Kazanç

Üç yıl sonunda almak istediğiniz konut iki katına çıksa bile, arazi yatırımlarınızın getirisi çok daha yüksek olacaktır. Parçalı arazi yatırımları genellikle her kesimin alım gücüne hitap edeceğinden sürpriz artış oranlarına sahiptir. 

Toprak yatırımınızdan elde edeceğiniz haz, sizi kredi ve faize bulaşmaktan koruyacak hatta başka bir yatırım aracını aklınızdan bile geçirmeyeceksiniz.

-Bu stratejiyle üç yıl sonra toprak yatırımınız sayesinde istediğiniz konutu ve daha fazlasını elde edebilirsiniz. Sabırlı ve plana sadık kaldığınız sürece, bu strateji sizi finansal olarak daha güçlü kılacaktır.

Unutmayın, lokasyon seçimi yaparken herkesin yöneldiği doygun ve popüler yerlere değil, ileride herkesin arkanızdan geleceği yerlere öncelik verin. Sun Tzu'nun dediği gibi, "Savaşmadan kazanmak en büyük başarıdır." Çokluğun gittiği yerlerde paranız kolayca ganimete dönüşebilir.

Arif Güdül'ün paylaşımına şu yorumlar geldi:

 

Günlük kiralık evlerde 101 gün uyanıklığı!

Türkiye'nin en riskli bölgeleri açıklandı! Fay haritası güncellendi...

Prof. Dr Osman Bektaş'tan Malatya depremine ilişkin yorum geldi!Yaşanan bu deprem Malatya için 'Tehdit unsuru'


Geri Dön