02 / 05 / 2024

3. Oval Çarşı Aydınlık'ta inşa ediliyor!

3. Oval Çarşı Aydınlık'ta inşa ediliyor!

Somuncu Grup bünyesinde yer alan ve 50'ye yakın inşaat ve 100'e yakın mimari projeyle her dönem başarılı çalışmalara imza atan A proje, üçüncü Oval Çarşı'yı Aydınlık'ta hayata geçiriyor...



Somuncu Grup bünyesinde yer alan ve 50'ye yakın inşaat ve 100'e yakın mimari projeyle her dönem başarılı çalışmalara imza atan A proje, Binkonut ve Bosna Oval Çarşı şubelerinden sonra üçüncü Oval Çarşı'yı Aydınlık'ta hayata geçiriyor. A Proje tarafından 10 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Oval Çarşı Aydınlık'ta 6 bin metrekare satılabilir alan bulunuyor. 35 adet birbirinden farklı sektör ve markaya ait dükkânın bulunacağı alanda satışlar hızla devam ediyor.

Bölgeye renk katacak Somuncu Grup'un İnşaat ve İmalattan Sorumlu Yöneticisi Nuri Kaymak, "Bosna ve Binkonut'tan sonra 3.Oval Çarşıyı hayata geçireceğimizden dolayı son derece mutluyuz. Oval Çarşılar Konya'ya yeni bir konsept kazandırdı. Halkımız bu konsepti çok sevdi. Oval Çarşı Aydınlık'ta mimari ve işlevsel olarak Binkonut Oval Çarşı örnek alınarak inşa edilecek ve işleyecektir. Bu alışveriş ve eğlence merkezinin hayata geçmesi ve sunduğu seçeneklerle beraber Aydınlık için yeni bir ekonomik pazar oluşturacaktır" şeklinde konuştu. İçerisinde marketten, unlu mamullerlere, şarküteriden, kafeye, restorandan, düğün salonuna, terziden, hediyelik eşyacıya, fırından, mobilya ve beyaz eşyacıya kadar pek çok sektörü barındıracak olan Aydınlık Oval Çarşı, ziyaretçilerin araçlarını güvenle bırakacağı açık ve kapalı otoparkı da bünyesinde barındırıyor.

Modern mimarisi, bünyesinde yer alacak markaları ile Aydınlık Oval Çarşı, ziyaretçilerine rahat ve keyifli bir alışveriş konforunu sağlayacak.


Konya'nın Sesi

Geri Dön