02 / 05 / 2024

34. Uluslararası Yapı Fuarı'nda konuk ülke Rusya olacak!

34. Uluslararası Yapı Fuarı'nda konuk ülke Rusya olacak!

YapıFuarı/Turkeybuild İstanbul, bu yıl yeniliklerle kapılarını açacak. Yeni eklenen salonlarıyla 81 metrekareye büyüyen fuar alanında, 1. 100 katılımcı firma ve 110 bin ziyaretçi ağırlanacak



27 Nisan -1 Mayıs 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan YapıFuarı/Turkeybuild İstanbul, bu yıl yeniliklerle kapılarını açacak. Yeni eklenen salonlarıyla 81 metrekareye büyüyen fuar alanında, 1. 100 katılımcı firma ve 110 bin ziyaretçi ağırlanacak  

Dünyanın lider fuarcılık firmaları ile çeşitli işbirlikleri yaparak etki alanını genişleten Yapı Fuarı/Turkeybuild İstanbul, bu yıl iki yeni etkinlikle kapılarını açacak: 'Konuk Ülke Rusya' Projesi ve 'EKODünya Fuarı'.

YABANCI SAYISI ARTACAK
Yapı-Endüstri Merkezi tarafından düzenlenen Yapı Fuarı/Turkeybuild İstanbul, 27 Nisan -1 Mayıs 2011 tarihleri arasında, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi/ Büyükçekmece'de düzenleniyor. Fuar bu yıl, yeni eklenen salonlarıyla 81 bin metrekare alanda, 1.100 katılımcı firma ve 110 bin ziyaretçiyi buluşturacak.

Bu yıl ilk kez 'Konuk Ülke Projesi'nin gerçekleştirileceği fuarda ilk ağırlanacak ülke Rusya Federasyonu olacak. Bu kapsamdaki fuar öncesinde ve fuar sırasında karşılıklı iş görüşmeleri, Rusya ve BDT pazarlarını hedefleyen özel etkinlikler, uzman görüşlerinin paylaşılacağı özel oturumlar ve iki ülke işadamlarının yatırım tecrübelerini paylaştığı etkinlikler düzenlenecek. çalışmanın Türkiye ile Rusya arasındaki yapı malzemeleri ticaret hacmini artırması, müteahhitlik hizmetlerine hız ve kapsam kazandırarak, bu çalışmaların gelişmesine katkıda bulunması hedefleniyor.

Fuar çerçevesinde gerçekleştirilecek bir diğer etkinlik olan EKODünya Fuarı'nda, ise çevre dostu binalar, malzemeler, teknolojiler, alternatif enerji ve iklimlendirme sistemleri tanıtılacak. EKODünya Fuarı, çevreye duyarlı yapılaşmanın uygulanabilirliğini göstermek amacıyla ile özel bir alanda etkinlikleri ve malzeme sergilemeleri ile yer alacak.

Yapı Fuarı/Turkeybuild İstanbul'u, 2010 yılında 103 bin 848 kişi ziyaret    etmişti. Geçen yıl ayrıca 87 farklı ülkeden yabancı ziyaretçiyi ağırlayan fuarda bu yıl yabancı ziyaretçi sayısının artması için pek çok yeni proje yürütülüyor.

Akşam/Akşam Emlak


Geri Dön