29 / 04 / 2024

3600 ek gösterge düzenlemesinde son dakika! Bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasında!

3600 ek gösterge düzenlemesinde son dakika! Bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasında!

3600 ek gösterge ile ilgili olarak son toplantı gerçekleşti. 3 alternatifli çalışma tamamlandı. Alternatifler bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulacak. 3600 ek gösterge kimleri kapsıyor, nedir? Emeklileri ilgilendiriyor mu? Düzenleme ne zaman yürürlüğe girecek? İşte ayrıntılar...



Milyonlarca memur ve yüz binlerce memur emeklisinin mali haklarını alakadar eden 3600 ek gösterge düzenlemesinde sona noktaya gelindi.

3600 ek gösterge ilgili olarak son toplantı gerçekleştirldi. 3 alternatifli çalışma tamamlandı. Alternatifler bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulacak.
3600 ek gösterge düzenlemesinde son dakika! Bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan ın masasında!

Peki, 3600 ek gösterge kimleri kapsıyor, nedir? Emeklileri ilgilendiriyor mu? Düzenleme ne zaman yürürlüğe girecek? İşte 3600 ek gösterge çalışması hakkında bütün ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön