22 / 05 / 2024

3DLocationEarth.com ile konut seçimleri internetten yapılacak!

3DLocationEarth.com ile konut seçimleri internetten yapılacak!

3 boyutlu bina uzmanı 3DLocationEarth.com, yeni uygulamaya koyduğu “Avantajlı Esnaf Paketi” ile emlakçıdan mobilyacıya kadar ülke genelindeki bütün küçük esnafları, Google Earth üzerinde bir araya ge



3 boyutlu bina uzmanı 3DLocationEarth.com, yeni uygulamaya koyduğu “Avantajlı Esnaf Paketi” ile eczaneden markete, emlakçıdan mobilyacıya, kuaförden tamirciye kadar ülke genelindeki bütün küçük esnafları, Google Earth üzerinde bir araya getirmeyi hedefliyor. Türkiye’nin ve dünyanın 3 boyutlu tek sektör rehberi olan 3DLocationEarth.com, 3 ay sürecek avantaj kampanyası ile reklam ve tanıtım bütçesi kısıtlı olan esnafa, sadece 59 TL’ye 3 boyutlu dünyada yer alma fırsatı sunuyor. Avantaj paketini kullanan esnaflar, yaklaşık 500 milyon kullanıcıya sahip Google Earth üzerinde, 3DLocationEarth.com’da ve kendi internet sayfalarında 3 boyutlu olarak yer alırken, kendileriyle ilgili tüm bilgileri dünyayla paylaşabilecek.

Yayın hayatına başladığı 2008 yılından bu tarafa yaklaşık 40 bin firma ve 3.500’ün üzerinde binayı Google Earth üzerine konumlandıran 3DLocationEarth.com, başta turizm, perakende, emlak ve inşaat olmak üzere 80 ayrı sektöre sunduğu avantajlı hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Dünya genelinde Google Earth üzerinde en fazla sayıda 3D binaya sahip tek firma ünvanını elinde bulunduran 3DLocationEarth.com, yeni yıl itibariyle uygulamaya koyduğu “Esnaf Paketi” ile Türkiye genelindeki tüm küçük esnafı 3 boyutlu platformda bir araya getirmeyi hedefliyor.

Avantajlı Esnaf Paketi, küçük esnafı dünyayla buluşturacak!

Avantajlı Esnaf Paketleri hakkında bilgi veren 3DLocationEarth.com Genel Müdürü Aybars Görpe, 2011 yılı itibariyle uygulamaya koydukları ve 3 ay sürecek olan bu yeni paket sayesinde, bütçesi olmadığı için reklam&tanıtım yapamayan küçük esnafa, erişilebilir fiyatlarla yeni nesil pazarlama fırsatı sunmayı amaçladıklarını söyledi. Hedeflerinin 81 ildeki bütün esnafı Google Earth üzerinden 3 boyutlu dünyaya taşımak olduğunu belirten Görpe, “Sadece 59 TL karşılığında küçük esnafları Google Earth üzerinde 3 boyutlu konumlandırarak, tüm dünyadan görülebilir hale getiriyoruz.  Bu sayede, esnaflarımız, günlük 500 milyon kullanıcısı bulunan Google Earth üzerinde, haritadaki gerçek yerinde 3 boyutlu olarak yer alabilecek. Yine Türkiye’nin ve dünyanın tek 3 boyutlu sektör rehberi 3DLocationEarth.com üzerinde 3 boyutlu olarak bulunacak. Üstelik her iki platformda da kendisiyle ilgili ürün, hizmet, adres, telefon vb. tüm detay bilgiyi paylaşabilecek. Ayrıca, kendisine www.3dlocationearth.com/firmaadi şeklinde ayrı bir internet sayfası tahsis edeceğiz. Özetle, avantajlı paketten yararlanan esnafımız, çok cüzi bir miktar karşılığında hem kendini yüz milyonlarca kullanıcısı bulunan Google Earth üzerinde tanıtabilecek hem de firmasına özel 3 boyutlu bir internet sayfasına sahip olacak” dedi.

Her şehrin kendisine ait 3D portalı olacak!

3DLocationEarth.com bünyesinde her il için ayrı bir 3 boyutlu portal da oluşturmaya başladıklarını söyleyen Görpe, başlangıç olarak; 3D-İstanbul.com, 3D-Ankara.com, 3D-İzmir.com ve 3D-Antalya.com portallarını hayata geçirdiklerini söyledi. Bu tür bir uygulamanın da ilk olacağının altını çizen Görpe; “Örneğin 3 boyutlu şehir portalı 3D-İstanbul.com’da yer alan bir firma, hem 3DLocationEarth.com hem de Google Earth üzerinde de bulunabilecek” dedi.

3DLocationEarth.com’un uygulamaya koyduğu “Avantajlı Esnaf Paketi” hakkında detaylı bilgi için www.3dlocationearth.com adresini ziyaret edebilir ya da (0216) 349 84 25 numaralı telefonu arayabilirsiniz.


Geri Dön