05 / 05 / 2024

3DLocationEarth.com'la AVM'ler 3 boyutlu tanıtılacak

3DLocationEarth.com'la AVM'ler 3 boyutlu tanıtılacak

3DLocationEarth.com, AVM kiralaması yapan pazarlama departmanı ve dışarıdan firmalar açısından da önemli bir avantaj sunuyor



Türkiye´nin 3 boyutlu tek sektörel rehber sitesi 3DLocationEarth.com, alışveriş merkezleri ile zincir mağaza ağına sahip perakende sektörü firmalarına yeni nesil tanıtım ve pazarlama çözümleri sunuyor.

Alışveriş kültürü, boyut değiştiriyor!

o Dünya genelinde Google Earth üzerinde en çok üç boyutlu binaya sahip tek firma olan 3DLocationEarth.com, alışveriş merkezleri ve satış noktası zincirine sahip markalar için yeni nesil 3 boyutlu tanıtım ve pazarlama fırsatları sunuyor. Uygulamayı kullanan alışveriş merkezleri, kendi internet siteleri üzerinden, ziyaretçilerine 3 boyutlu sanal tur imkanı sunarken, Google Earth üzerinden de dünyaya açılabilecek. 3DLocationEarth.com uygulaması sayesinde perakende sektöründeki markalar da mağaza zincirlerini, sanal âlemde birer 3 boyutlu satış noktası haline getirebilecek.

Türkiye´nin 3 boyutlu tek sektör rehberi 3DLocationEarth.com, sayıları 200´ü aşkın alışveriş merkezlerine, rakipleriyle aralarında fark yaratacak tanıtım ve pazarlama fırsatları sunuyor. 3DLocationEarth.com uygulamasını kullanarak 3 boyutlu dünyaya adım atan alışveriş merkezleri, kendi internet sitelerinin yanı sıra ayda yüz binlerce kişinin ziyaret ettiği 3DLocationEarth.com´da ve en önemlisi de her gün milyonlarca kişinin kullandığı Google Earth´de yer alarak dünyanın her yerinden görülebilir hale geliyor.

Geleceğin alışverişi 3 boyutlu dünyada!

3DLocationEarth.com, özellikle alışveriş merkezleri ile mağaza zincirlerine sahip perakende sektörü firmalarına yeni nesil 3 boyutlu tanıtım, pazarlama ve satış fırsatları sunuyor. Bu uygulama sayesinde ziyaretçiler, gitmek istedikleri alışveriş merkezini internet üzerinden 3 boyutlu olarak gezebilecek. Alışveriş merkezine hangi güzergahları kullanarak, hangi ulaşım araçlarıyla gidebileceklerini, alışveriş merkezi içerisinde hangi mağazaların yer aldığını, nerede yemek yiyip, nerede dinlenebileceklerini internet üzerinden görebilecek ve böyle alışveriş merkezinde geçirecekleri bir günü önceden planlayabilecek.

3DLocationEarth.com, alışveriş merkezlerinin yanı sıra zincir satış noktalarına sahip markalar için de önemli avantajlar sunuyor. Örneğin bu uygulamayı kullanan teklonoji marketi, tüm satış noktalarını, birer 3 boyutlu sanal mağaza haline getirerek, her mağazasını tüm ürün ve hizmet detaylarıyla harita üzerindeki gerçek yerlerinde gösterebilecek. Dünyanın neresinde olursa olsun internete giren kişiler, Google Earth üzerinde o teknoloji marketin tüm mağazalarını görebilecek ve herhangi birisinin içine girip, 3 boyutlu alışverişine başlayabilecek. Yürüyüş modu sayesinde mağaza içinde reyonlar arasında dolaşabilecek, ilgisini çeken ürünleri tüm detaylarıyla inceleyebilecek ve ardından beğendiği ürünleri, gerçekte olduğu gibi sanal mağazadan çıkmadan ödemesini yaparak satın alabilecek.

AVM kiralamasında büyük kolaylık!

3DLocationEarth.com uygulaması, sadece AVM ziyaretçileri ve o alışveriş merkezi içinde bulunan mağazalar için değil, aynı zamanda AVM kiralaması yapan pazarlama departmanı ve dışarıdan firmalar açısından da önemli bir avantaj sunuyor. AVM´lerde yer alan boş dükkanlar, şu anda kat planları ile kağıt üzerinden sunuluyor. Herhangi bir marka, bir AVM´de hangi dükkanların boş olduğunu, boş dükkanların AVM´nin neresinde kaldığını, yanında hangi markaların olduğunu ancak kat planları üzerinden görebiliyor. Ayrıca, söz konusu dükkanı birebir görebilmesi için, mutlaka o AVM´ye kadar gitmesi gerekiyor. Halbuki bu uygulamayı kullanan AVM´ler, dolu mağazalar kadar boş olan uygun dükkanları da m2 bilgilerinden tüm iç ve dış özelliklerine kadar tüm detaylarıyla 3 boyutlu olarak sergileyebiliyor.

www.3DLocationEarth.com

0216 349 85 31

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Alışveriş boyut değiştirdi

Sosyal hayatı yönlendiren en etkin ve nemli mecra olan sanal ortam, alışverişte 3 boyuta el attı

Gayrimenkul pazarlama ve turizm alanlarından sonra üç boyutlu tanıtım alışverişe de giriyor. AVM ve satış zincirine sahip markalara yeni nesil 3 boyutlu tanıtım ve pazarlama fırsatları yolunu açan 3DLocationEarth.com, alışveriş kültürünü değiştiriyor. Alışverişe farklı bir bakış açısı da getiren 3DLocationEarth.com´un uygulamasıyla AVM´ler kendi internet siteleri üzerinden, ziyaretçilerine 3 boyutlu sanal tur imkânı sunuyor.
Uygulama ile ziyaretçiler, gitmek istedikleri alışveriş merkezini internet üzerinden 3 boyutlu olarak gezebiliyor. Alışveriş merkezine hangi güzergahları kullanarak, hangi ulaşım araçlarıyla gidebileceklerini gören ziyaretçiler, merkezde hangi mağazaların bulunduğunu da görebiliyor. AVM´de hangi katta yemek yiyip, nerede dinlenebileceklerini internet üzerinden görenler daha iyi bir plan yapıp zamanı daha verimli kullanabiliyor.
Firmalar mağazalarının yanısıra sanal mağazalarını da kurarak mağazadaki tüm ürünlerini sergileyebiliyor. Yürüyüş hızında yapılan sanal tur ile ziyaretçiler reyonlar arasında dolaşabiliyor ve ilgilerini çeken ürünlerin detaylarını inceleyebiliyor. Daha sonra da beğenilen ürünler gerçekte olduğu gibi sanal mağazadan çıkmadan ödemesini yaparak satın alınabiliyor.


AVM kiralamasında büyük kolaylık!
Bu yöntemin oldukça büyük kolaylıklar sağladığını açıklayan 3DLocationEarth.com´un kurucusu Aybars Görpe, "Uygulamamız sadece AVM ziyaretçileri ve o alışveriş merkezi içinde bulunan mağazalar için değil, aynı zamanda AVM kiralaması yapan pazarlama departmanı içinde bir takım avantajlar sunuyor.

Dükkan kiralamak isteyen bir marka, AVM´deki boş dükkanların nerelerde olduğunu ve neresinde kaldığını, yanında hangi markaların olduğunu ancak kağıt üzerinde görebiliyordu. Ayrıca, dükkanı görebilmesi için oraya gitmesi gerekiyordu. Bu uygulama ile AVM´ler, dolu mağazalar kadar boş olan uygun dükkanları sanal mecradan müşterileri ile paylaşabilecek. Tüm iç ve dış özelliklerini 3 boyutlu görebilecek" şeklinde konuştu.
Emlakkulisi

 


Geri Dön