04 / 05 / 2024

3M VHB Bantlar 3 metrelik yeni paketlerinde tüketiciye sunuluyor!

3M VHB Bantlar 3 metrelik yeni paketlerinde tüketiciye sunuluyor!

3M, endüstriyel kullanım için geniş rulolar halinde satılan VHB bantları, ilk kez paketli ve etiketli 3 metrelik rulolar halinde piyasaya sürüyor. 3M VHB Bantlar 3 metrelik yeni paketlerinde tüketiciye sunuluyor.



Kalite ve esnekliği bir araya getiren 3M VHB Bantlar metal, plastik, cam, boyalı ve toz boyalı birçok farklı yüzeyde güçlü yapışma sağlıyor; perçin, vida ve kaynak gibi birleştirme yöntemlerine daha estetik bir alternatif sunuyor.


İnovatif çözümleriyle hayatı iyileştiren pek çok ilke imza atan 3M, endüstriyel kullanım için geniş rulolar halinde satılan VHB bantları 3 metrelik rulolar içeren yeni paketlemesiyle sunuyor. 3M VHB 4910F ve 4611F farklı özellikleri ile zorlu yapıştırma sorunlarını çözerken, yeni paketlemesi ile hem ürünü satanlara hem de son kullanıcıya fayda sağlıyor. 


Kalite ve esnekliği bir arada sunan 3M VHB Bantlar, güçlü ve dayanıklı yapıştırmayı hızlı montaj ve estetik görüntü ile birleştiriyor. VHB bantlarla cam ve panel yapıştırmadan, araç plakası ve OGS yapıştırmaya kadar birçok farklı işlem pratik bir şekilde gerçekleştirilebiliyor. VHB Bantlar bu yolla perçin, vida ve kaynak gibi birleştirme yöntemlerine alternatif sunuyor. Titreşim ve ses sönümleme özelliğine sahip ürünlerle uzun süreli izolasyon da sağlanabiliyor.


3M VHB Bantlar, cam, polikarbonat, PMMA, çelik, alüminyum vb. malzemelerin birleştirilmesinde kullanılıyor. Estetik bir görünüm elde etmek isteyenlere sıvı yapıştırıcılar yerine tercih edilebilecek bir alternatif sunan VHB 4910F Bant, şeffaflığı sayesinde yüzeyde görünmüyor. Gri renkli VHB 4611F Bant ise 230 dereceye kadar sıcaklığa dayanıklı ve toz boya işlemine girecek ürünlerde de uygulanabiliyor.



Geri Dön