16 / 05 / 2024

4. sınıf Emniyet Müdürü maaşı ne kadar? 4. sınıf Emniyet Müdürü nedir?

4. sınıf Emniyet Müdürü maaşı ne kadar? 4. sınıf Emniyet Müdürü nedir?

4. sınıf Emniyet Müdürü ne demek, 4. sınıf Emniyet Müdürü nasıl olunur şeklinde araştırmalar yoğun olarak yapılıyor. İşte detaylar!



4. SINIF EMNİYET MÜDÜRÜ NE KADAR MAAŞ ALIR?

4. sınıf emniyet müdürü maaşı yaklaşık olarak asgari ücretin yüzde 268.45 üzerinde bir maaş almaktadır. İl Emniyet Müdürü maaşı ortalama 15.670 TL ‘dir. Bu rakam aile yardımı, prim ve diğer ödeneklerden ayrıdır, maaşlar bu durumlara göre farklılık göstermektedir.

4. SINIF EMNİYET MÜDÜRÜ GÖREVLERİ NELERDİR?

4. Sınıf Emniyet Müdürü Emniyet Genel Müdürlüğü'nde bulunan bir polis rütbesidir. 3. Sınıf Emniyet Müdürü ve Emniyet amiri arasında yer alan rütbedir.

4. Sınıf Emniyet Müdürleri Türkiye'de Şube Müdürü, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı, Şube Müdür Yardımcısı, Hukuk Müşaviri, , Öğretim Görevlisi, Pilot ve görevlerinde bulunabilirler. Bu rütbeye sahip olmak için Polis Akademisini bitirmek gerekmektedir.

EMNİYET MÜDÜRÜ OLMA ŞARTLARI

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.
  • Meslek içi değerlendirme sınavına girip 3.5 puan almak.
  • Bir soruşturma sürecinden geçmemiş olmak gerekir.
  • Emniyet müdürlüğü sözlü ve yazılı sınavlardan geçmek
  • Spor mülakatlarını da başarılı ile geçmek gerekir.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön