05 / 07 / 2024

4 yıl aradan sonra en uzun altın depremi yaşanıyor! İslam Memiş'ten hiç duyulmamış yorum: Altın düşecek...

4 yıl aradan sonra en uzun altın depremi yaşanıyor! İslam Memiş'ten hiç duyulmamış yorum: Altın düşecek...

Yatırımcıların şu ara en çok merak ettiği konu olan ''altın fiyatları düşecek mi'' soruna yanıt veren Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş ''düşecek'' diyerek yatırımcıları uyardı...



İSLAM MEMİŞ SON DAKİKA ALTIN YORUMU

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarının yönünü açıkladı. Altın fiyatlarının son 4 yıl aradanh sonra en büyük düşüşlerinin yaşandığını söyleyen Memiş, yatırımcılar için şu yorumlarda bulundu.

 4 yıl aradan sonra en uzun altın depremi yaşanıyor! İslam Memiş ten hiç duyulmamış yorum: Altın düşecek...

Altının ons fiyatı uluslararası piyasalardaki değer kayıplarından kaynaklandığını belirten Memiş;. ''FED faiz artırımına devam ediyor. FED üyeleri de bu hafta faiz artırımlarının sinyalini vermiş oldu.. Altın, gümüş ve diğer değerli madenler de baskı altında kalmaya devam ediyor. Altının ons fiyatı 1.700 dolar seviyesine kadar geriledi..

Sanırım 1.680 dolar seviyesine kadar bu düşüşler devam edecek gibi duruyor. İçeride gram altın / lira fiyatı şu anda 1.004 – 1.007 lira seviyesinde..

 4 yıl aradan sonra en uzun altın depremi yaşanıyor! İslam Memiş ten hiç duyulmamış yorum: Altın düşecek...

Geçen yıl bu vakit tam 1 yıl önce gram altın 485 liraydı şu anda 1.006 lira. 1 yılda 521 liralık bir değer artışı var..

Yıla 785 liradan başlamıştı. 8 ayda 221 liralık bir değer artışı gördük gram altın / TL fiyatında. 1.000 lira psikolojik destek seviyesi. Aşağı yönlü sarkarsa 990 lira seviyesi görülebilir.
                                                                   
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön