30 / 04 / 2024

40 dakikada dolan BMW İX'e büyük ilgi! Mayıs ayında zam yok.. 

40 dakikada dolan BMW İX'e büyük ilgi! Mayıs ayında zam yok.. 

Premium Tasarıma sahip BMW iX, BMW'nin son tasarım diliyle tasarlanmıştır ve şık ve aerodinamik hatlara sahiptir. İç mekan da lüks bir hissiyat sunar. BMW kullanıcılarının da iyi bildiği gibi BMW İX tam bir lüks araçtır. Peki BMW İX 05 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?



BMW iX, BMW tarafından üretilen tamamen elektrikli bir SUV'dur. İlk olarak 2018'de duyurulmuştu ve 2021'in sonlarında satışa sunulması bekleniyor. iX, BMW'nin elektrikli araçlar için yeni modüler platformu üzerine kuruludur ve BMW'nin en son sürümü olan şirketin dijital bilgi-eğlence sistemi iDrive dahil ileri teknolojiye sahiptir. bir dizi gelişmiş sürücü yardımı özelliğinin yanı sıra.

iX'in tek bir şarjla 300 mile kadar menzile sahip olması ve hızlı bir şarj cihazı kullanarak sadece 40 dakikada %80'e kadar şarj edebilmesi bekleniyor. Araç ayrıca BMW'nin en yeni tasarım diline, ayırt edici böbrek ızgaralarına ve şık, aerodinamik hatlarına sahip olacak.

40 dakikada dolan BMW İX e büyük ilgi! Mayıs ayında zam yok.. 

Genel olarak, BMW iX, BMW ürün yelpazesine önemli bir yeni ekleme ve şirketin hem performans hem de sürdürülebilirlik sunan gelişmiş elektrikli araçlar geliştirme taahhüdünü temsil ediyor.

Sıfır Emisyon: BMW iX, sıfır emisyonlu bir araçtır, bu da çevre dostu bir seçenek olmasını sağlar.

Yüksek Performans: BMW iX, yüksek performanslı bir araçtır ve hızlı bir şekilde ivmelenir.

Geniş Menzil: BMW iX, tek şarjla 300 milden fazla menzil sunar. Bu, uzun mesafelerde seyahat etmek isteyenler için idealdir.


Geri Dön