29 / 04 / 2024

400 bin TL zarardayım diyen mağdur ev sahibinden Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'a şaşırtan soru! 

400 bin TL zarardayım diyen mağdur ev sahibinden Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'a şaşırtan soru! 

Ev sahipleri ve kiracı kavgaları gündemi meşgul ederken, 400 bin TL zararda olduğunu söyleyen mağdur ev sahibinden Diyanet İşleri Başkanlığı'na şaşırtan bir soru geldi. Ev sahibi paylaşımında "Bu parayı fitre zekat niyetine kendisine bağışladım desem hayır işlemiş olur muyum?" diye sordu.



Kiracılar ile ev sahipleri arasında sert rüzgarlar esmeye devam ederken, durum da giderek içinden çıkılmaz bir hal aldı. Bir tarafta yüksek kiralar nedeniyle isyan eden kiracılar varken bir tarafta da yüzde 25 zam sınırına isyan eden ev sahipleri var.

Yaşadıkları mağduriyetleri sosyal medya hesapları üzerinden sık sık dile getiren mağdur ev sahiplerinden şaşırtıcı bir paylaşım daha geldi. 

400 bin TL zararda olduğunu söyleyen mağdur ev sahibinden Diyanet İşleri Başkanlığı'na şaşırtan bir soru geldi. 'Müzeyyen Mağdur Ev Sahibi' kullanıcı adını kullana ev sahibi X hesabı https://twitter.com/muzeyyenmom üzerinden yaptığı paylaşımında "Bu parayı fitre zekat niyetine kendisine bağışladım desem hayır işlemiş olur muyum?" diye sordu.


Müzeyyen Mağdur Ev Sahibi tarafından yapılan paylaşım şu şekilde:


Sayın  @DIBAliErbas Evime çöken fırsatçı kiracımın yaptığı yüzde 25 zamla,  rayiç bedelin altında kaldım. 400 bin TL zarardayım. Bu parayı bu sene Ramazan ayında fitre zekat niyetine kendisine bağışladım desem hayır işlemiş olur muyum? 
 

 

M

Mağdur ev sahibinin paylaşımına gelen yorumlar şu şekilde...

 

 

 

 

Konut fiyatları yatırımcıları İngiltere'ye kaçırdı! Konutlar 25 kıllık kira getirisi sağlıyor... 

Ev sahiplerine son dakika uyarısı: 'Emsaller değişti, enflasyon var' diye fahiş artışlar yapan yandı!

Bursa'da ve İstanbul'da ev sahibi olmak isteyenlere fırsat: 2+1, 3+1 konutlar satılıyor!


Geri Dön