06 / 05 / 2024

42 Maslak-Bay İnşaat sponsorluğunda İstanbul Resitalleri!

42 Maslak-Bay İnşaat sponsorluğunda İstanbul Resitalleri!

  Sakıp Sabancı Müzesinde gerçekleştirilecek olan İstanbul Resitallerinde üç konserin sponsorluğunu üstlenen Bay İnşaat 42 Maslak, klasik müzik severlere unutulmaz geceler yaşatacak  



 

Projelerini bir sanat eseri gibi inşa etme geleneğini şimdi de en son trendlerin uygulandığı 42 Maslakta devam ettiren Bay İnşaat, sanatı destekleyen unsurlarla tasarım anlayışı ve sanatı 42 Maslak ile ön plana çıkartıyor.

İstanbul Resitalleri 5. Yıl sezon açılışı, 07 Ekim Cuma akşamı Sakıp Sabancı Müzesi the Seed'de Bay İnşaat 42 Maslak sponsorluğunda Fransız piyano ekolünün en önemli ve en seçkin temsilcilerinden, piyanist Eric Le Sage resitali ile sezonu açacak. Financial Times, Le Sage'ı "Fransız piyano geleneğinin en rafine örneği" olarak tanımlıyor. Eric Le Sageın Schumann albümleri, Schumann kayıtları tarihinde bir referans noktası olarak gösteriliyor.

BAY İnşaat 42 Maslak, 15 Aralık 2011tarihinde ödüle doymayan, bu sezon Londra Filarmoni ile aynı sahneyi paylaşacak olan Alman piyanist Igor Levit ve 12 Nisan 2012 tarihinde klasik müzik festivallerinin baş davetlisi, festivaller piyanisti Japon asıllı Alman Virtüöz Mono Asuka Ottun bahar resitali ile tüm klasik müzik tutkunlarına unutulmaz anlar yaşatacak.

Bay İnşaat, Artful Living yaklaşımı ile İstanbul'un sanat yaşamında farklı alanlardaki sanat çalışmalarını da desteklemeye devam edecek ve 42 Maslak projesi tamamlandığında sanatın birçok dalını destekleyen zengin bir platform olarak hem 42 Maslak sakinlerine hem de İstanbul'un sanat hayatına önemli bir katkıda bulunacak.

www.42maslak.com

İstanbul Resitalleri

07 Ekim 2011 ERIC LE SAGE


Fransız piyano ekolünün en önemli ve en seçkin temsilcilerinden, piyanist Eric Le Sage resitali ile sezon açılacak.

15 Aralık 2011 IGOR LEVIT

Klasik Müzik severlerin mutlaka dinlemek isteyecekleri ödüle doymayan piyanist Alman basınında Bu yüzyılın en iyi piyanistlerinden olmaya aday değilse ta kendisi denilen Igor Levitin İstanbuldaki ilk resitali ile 2011 yılı kapanacak.

12 Nisan 2012 MONO ASUKA OTT

Klasik müzik festivallerinin baş davetlisi, festivaller piyanisti Japon asıllı Alman Virtüöz Mono Asuka Ott, İstanbul boğazını ay ışığı aurasıyla selamlayacak.

BAY İnşaat Hakkında

38 yıldır arkadaşlıklarını ve ortaklıklarını sürdüren İnşaat Mühendisleri Taner Tombuloğlu ve Şafak Levi, 60 yılı aşkın bir ticaret tecrübesine sahip Nesim Özmandıracı liderliğinde 1997 yılında Erol Özmandıracı ve Elazar Yakar ile birlikte BAY İnşaatı kurdular.

BAY İnşaat, bugüne kadar gerçekleştirilen tüm projelerde takım çalışmasına olan inancı ile çalışanlar, tedarikçiler, taşeronlar ve müşteriler arasında oluşturulan yapı ile öncelikle  Güven, Saygı ve Kalite inşa etmiştir. Dünyanın ve Türkiyenin en iyi mimarlarının tasarladığı projelerinin tamamını özkaynaklarını kullanarak imar yönetmeliklerine uygun, hukuki altyapısı tamamlanmış ve ruhsatı alınmış olarak müşterilerine kaliteli yaşam alanları sunmuştur.

Bugüne kadar Bay İnşaat tarafından gerçekleştirilen ve tamamlanmış olan tüm projeler önceden belirlenmiş olan zamanlamalarda müşterilerine iskanları alınarak teslim edilmiştir.

BAY İnşaat, bu sefer Maslak yaşam standardını toplam 39.000 m2 arsa üzerinde yer alacak 250.000 m2 inşaat alanında, 152.000 m2 satılabilir alana sahip ruhsatı alınmış yeni 42 Maslak projesi ile farklı bir boyuta taşıyor.

Merakla beklenen 42 Maslak projesi, 1945 yılında kurulan ve dünyanın ilk ve tek entegre kadın çorabı üretim tesisine sahip şirketi olan İstanbul Çorap Sanayi'nin Maslak'ta yer alan eski fabrika arazisine inşa edilmektedir. Dünyada 14 farklı ülkede ofisleri bulunan ve dünyanın en büyük lider mimari gruplarından birisi olan İngiliz Chapman Taylor ile Türkiye'nin sayılı mimarlarındanTurgutToydemir/ PİRAMİT MİMARLIK tarafından projelendirilmiştir.

BAY İnşaat 42 Maslak projesi rezidanslarının iç mimarisinde mimar SinanKafadar / METEX ve peyzaj projesinde mimar Deniz Aslan / DS MİMARLIK imzaları ile, BAY İnşaat standartları ve gelenekleri çerçevesinde yeni dostları ile buluşmaya hazırlanıyor.

Sanata ve doğaya karşı üzerine düşen sorumluluğu, sahip olduğu sosyal sorumluluk bilinciyle kurulduğu ilk günden beri farklı projeler çerçevesinde destekleyen BAY İnşaat, Türkiyenink aybolan ormanlarını yeniden kazandırmak için mücadele eden TEMA Vakfı ile tamamlamış olduğu son projesi olan Hilpark Suitesin toplam m2 satış alanının 5 katı büyüklüğünde bir sahayı ağaçlandırmıştır. Tekirdağ ilinde TEMA Vakfı tarafından tahsis edilen alanda, Hilpark Suites projesi kapsamında 82.500 m2 alanı ağaçlandırmış ve 42 Maslak projesi ile ağaçlandırma çalışmalarının 400.000 m2ye ulaşmasını hedeflemiştir.

Birleşmiş Milletler ile UNICEF'in hedefi olan 2015'e kadar  'Temel Eğitimsiz Çocuk Kalmasın' amacına öncülük etmek üzere UNICEF Türkiye işbirliğiyle, çocukların geleceği parlasın hareketinin en büyük adımı olan  STARS OF İSTANBUL projesinde Sanatçı  Gürbüz Doğan Ekşioğlunun 42 Maslak için tasarımını yaptığı Barışın Yıldızı  ile temsil edilen BAY İnşaat,  sosyal sorumluluk projelerinin en değerlilerinden biri olan STARS OF İSTANBUL ile eğitime ihtiyaç duyan 100 çocuğun diplomalarını almasını sağlıyor.

Bay İnşaat- 42 Maslak sanat ve sosyal sorumluluk projelerine destek çalışmalarını,  gerek projeler üretip yepyeni sosyal sorumluluklara imza atarak, gerekse inandığı projelerin yanında yer alarak bundan sonraki zamanlarda da devam edecektir.

 


Geri Dön