27 / 04 / 2024

42 Maslak'ta penthouse daireler Ekim'de satışa çıkıyor!

42 Maslak'ta penthouse daireler Ekim'de satışa çıkıyor!

42 Maslak projesinde yer alan penthouse daireler Ekim'de satışa sunuluyor. Büyüklükleri 400 ile 800 metrekare arasında değişen dairelerin metrekare fiyatı ise 15 bin dolardan başlıyor...



Bay İnşaat tarafından Maslak'ta hayata geçirilen 42 Maslak projesinde yer alan penthouse daireler Ekim 2013'te satışa çıkıyor. 39 bin metrekare alan üzerinde otel, ofis, home-ofis ve rezidanslardan oluşan proje, 42 katlı 2 kuleden oluşuyor. Penthouse daireler projenin son 4 katında yer alıyor. Toplam 16 penthouse dairenin yer aldığı 42 Maslak projesinde penthouse dairelerin büyüklüğü 400 ile 800 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 8 metre tavan yüksekliği ile geniş ve ferah bir yaşam alanının oluşturulduğu penthouse daireler Ekim ya da Kasım 2013'te satışa çıkıyor. Metrekaresi 15 bin dolar ile 20 bin dolar arasında değişen daireler, eşsiz İstanbul manzarasını ayaklarınız altına seriyor. 


Hedef yabancılar

Penthouse daireleri yabancılara satmayı hedeflediklerini belirten Bay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Erol Özmandıracı, umarım bu eşsiz İstanbul manzarasını Türkiye'de oturmak isteyen bir yabancıya yaşatabiliriz dedi. Penthouse dairelerde metrekare fiyatının 15 bin dolar olduğunu vurgulayan Özmandıracı, rakamların 20 bin dolarları bulacağını söyledi.


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön