27 / 04 / 2024

43. Yapı Fuarı'nda Workindo'ya yoğun ilgi!

43. Yapı Fuarı'nda Workindo'ya yoğun ilgi!

İnşaat sektörünün online pazaryeri ve kariyer platformu olan Workindocom, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Yapı Fuarı’nda yoğun ilgi gördü.



Workindocom, yerli-yabancı birçok katılımcıyı ve ziyaretçiyi ağırlayan Yapı Fuarı Turkey Build 2021’e katılım gösterdi. İnşaat sektörün nabzını tutan fuar, bu sene pandemi önlemleri çerçevesinde 43. defa yapılıyor.

43. Yapı Fuarı nda Workindo ya yoğun ilgi!

Fuarda Workindo’ya olan ilgiden memnun olduklarını belirten Workindo CEO’su Erhan Kocabaş, “Yapı Fuarı gibi yerli-yabancı birçok sektör profesyonelini ağırlayan global bir fuarda yer almaktan dolayı mutluyuz. Pandemi önlemleri çerçevesinde gerçekleşen fuar, sektöre bir hareket getirecektir diye düşünüyorum. Gerek iç pazar gerekse de yurtdışından gelen katılımcılara Türkiye inşaat sektörünün tanıtımı açısından da çok önemli bir organizasyon. Workindo olarak standımızda misafirlerimizi ağırlayıp, sektör profesyonelleriyle bir araya gelmeyi önemsiyoruz. İş geliştirme fırsatları yakalayıp sektöre kendimizi tanıtmak açısından bu fuarı en verimli şekilde geçiriyoruz.” diye konuştu.

43. Yapı Fuarı nda Workindo ya yoğun ilgi!

Merakla beklenen Yapı Fuarı Turkey Build, 6-9 Nisan tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlıyor.

 

Workindo, Doğuş İnşaat’ın Ukrayna projesine insan kaynağı sağlayacak!


Geri Dön