02 / 05 / 2024

4,5'lik depremden sonra uzmanlardan kan donduran uyarı geldi: Büyük felekate hazır olun!

4,5'lik depremden sonra uzmanlardan kan donduran uyarı geldi: Büyük felekate hazır olun!

Türkiye'de 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremler sonrası gözler yeni deprem uyarılarına çevrildi. Dün meydana gelen 4,5'lik depremden sonra uzmanlardan kan donduran uyarı geldi. İşte uzmanların yaptığı açıklamalar...



6 Şubat 2023 tarihinde 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde meydana gelen ve asrın felaketi şeklinde nitelendirilen söz konusu depremlerde binlerce kişi yaşamını yitirmişti.

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre toplamda 11 şehirde büyük yıkımlar yaşandığını dile getiren uzmanlardan konu ile ilgili  yeni bir uyarı geldi. Dün Marmara Denizi Erdek açıklarında 4.5 büyüklüğünde bir depremin yaşandığı belirtildi. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre meydana gelen deprem yürekleri ağızlara getirirken vatandaşlar 'Büyük Marmara depremi ne zaman olacak? Marmara depremi ne zaman ve kaç şiddetinde bekleniyor?' sorularının yanıtlarını araştırmaya başladı.

Karar'da yer alan habere göre Prof. Dr. Osman Bektaş'tan Marmara için kritik bir son dakika uyarısı geldi. İşte 4,5'lik depremden sonra üyük felakete hazır olun uyarıları yapan uzmanların açıklamaları...

4,5 lik depremden sonra uzmanlardan kan donduran uyarı geldi: Büyük felekate hazır olun!

MARMARA DENİZİ'NDE YÜREKLERİ AĞZA GETİREN DEPREM!

Konu ile ilgili olarak aktarılan bilgilere göre Marmara Denizi'nde, Balıkesir Erdek açıklarında 4,5 büyüklüğünde deprem yaşandı.

Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan duyuruya göre, merkez üssü Marmara Denizi olan 4,5 büyüklüğünde sarsıntı yaşandı. Verilen bilgilere göre Balıkesir Erdek'in 3,1 kilometre açıklarında saat 23.05'te yaşanan söz konusu depremin derinliği 8,3 kilometre olarak kaydedildi. Mega kent İstanbul'da da hissedilen deprem kısa zamanlı paniğe neden oldu.

DEPREM UZMANINDAN KORKUTAN UYARI: BÜYÜK FELAKETE HAZIR OLUN

Meydana gelen deprem sonrası sosyal medya hesabı üzerinden yeni bir uyarı yapan Prof. Dr. Osman Bektaş, Marmara depremi için kritik bir çağrı yaptı. Yaptığı açıklamada meydana gelen deprem sonrasında stresin arttığını ve büyük bir deprem yaşanabileceğini kaydeden Osman Bektaş, şunları dile getirdi: "Yaşanan bu durum Kuzey Anadolu Fay'ının Güney Kolunun stresle yüklendiğinin kanıtıdır. Kuzey Anadolu Fay'ının Kuzey kolunda batıdan doğuya doğru 1912 Mürefte,1963 Adalar,1999,İzmit,1999 Düzce ve 2022-2023 Düzce-Bolu depremleri gelişmiştir." dedi.

Elazığ deprem konutlarının hak sahipliği 15 Kasım'da kesinleşecek!

Gayrimenkul sektörü kabuk değiştiriyor!

TOKİ  Ankara  Sincan kentsel dönüşüm projesinde son durum! 


Geri Dön