Kent Haberleri

5 yıldızlı otel icradan satılacak! İşte dudak uçuklatan fiyatı

Antalya'nın Kemer ilçesinde 11 bin metrekare alan üzerine kurulu 5 yıldızlı otel icradan satılacak. İşte denize sıfır konumdaki Palmet Beach Resort Hotel'in özellikleri... Basın İlan Kurumu'na ait olan ilan

Antalya'nın Kemer ilçesinde 11 bin 140 metrekare alanda kurulu denize sıfır konumda 5 yıldızlı otel kompleksi Kemer İcra Dairesi tarafından açık artırma ile satışa çıkarıldı. Basın İlan Kurumu'na ait olan ilan.gov.tr sitesinde yer alan bilgilere göre; Yeni Mahalle, Atatürk ve Demokrasi Bulvarı, No: 36 adresindeki otelin çevresinde 5 yıldızlı turistik tesisler, ticari üniteler ve özel hastane bulunuyor. Otel binası, yüzme havuzu, yeşil alanlar, açık otopark, yapay şelale ve güvenlik binasından oluşan tesis denize sıfır konuma sahip. Tesisin arsası ile birlikte yapılan değerlendirme raporuna göre kıymeti, 220 milyon 630 bin Türk Lirası olarak belirlendi. Açık artırma yoluyla yapılacak satış için ilk ihale 1. artırma başlangıç tarih ve saati 7 Aralık 2022 saat 11.00, bitiş tarih ve saati ise 14 Aralık 2022 saat 11.00 olarak tespit edildi. 

2008 yılında turizme kazandırılmıştı

 

Satışa çıkarılan Palmet Beach Resort Hasan Karul ve Nilgün Anaç ortaklığında 2008 yılında turizme kazandırılmıştı. Yeni Mahalle, Atatürk ve Demokrasi Bulvarı, No:36 Kemer ANTALYA açık adresinde bulunan Palmet Beach Resort Hotel, resepsiyon bölümü, lobi, odalar, idari bölümler, restaurantlar, barlar, açık yüzme havuzları, mutfak, anfi tiyatro, kazan dairesi, çamaşırhane, trafo ve jeneratör bölümleri, teknik ofis ve atölye, havuz bar, giriş kontrol ünitesi, hamam, sauna, kongre merkezi, bahçe tanzimi ve aydınlatması yapılmış, çiçeklendirme ağaçlandırılması yapılmış bahçeden oluşuyor.

Muhammen bedeli 220 milyon 630 bin TL

Yüz ölçümü 11 bin 140 m2 olan otelin, değerlendirme şirketi tarafından yapılan tespitlere göre; elektrik teçhizat değeri: 8 milyon TL, mekanik tesisat ile makine ve ekipman değeri:10 milyon 500 bin TL, zirai muhdesat değeri: 420 bin 220 TL, arz (zemin) değeri: 163 milyon 969 bin 660 TL, inşai değeri ise 37 milyon 740 bin TL olmak üzere toplamda 220 milyon 630 bin TL muhammen bedelle satışa çıkarılacak.  


Fabrika, marka, büyükbaş hayvan, çiftlik hepsi icradan satılık

Cebri icra nedir? Cebri icra nasıl yapılır?