Proje Güncel

Sur Yapı tatil evleri Antalya nerede? Sur Yapı tatil evleri nerede yapılacak?

Sur Yapı tatil evleri, pek çok tatilcinin araştırdığı konuların başında gelmektedir. Tatil seçenekleri içinde yer alan Sur Yapı tatil evleri Antalya’ya dair merak edilenler!Her isteğe göre tasarlanmıştır

Sur Yapı tatil evlerini, ister yazdan yaza ya da devamlı olarak kullanın isterseniz de yatırım aracı olarak kullanın. Her isteğe göre tasarlanmıştır. Peki Sur Yapı tatil evleri Antalya nerede? Sur Yapı tatil evleri nerede yapılacak?

İşte Sur Yapı tatil evleri Antalya’ya dair merak edilen ayrıntılar…

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da ömür boyu kullanabileceğiniz devre mülkün tapusu verilmektedir. Sur Yapı Tatil Evleri, hisseniz oranında ve satın alırken belirlediğiniz tarih aralığında kullanım hakları ve tümüyle size ait olacaktır.

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA NEREDE YAPILIYOR?

Sur Yapı tatil evleri Antalya nerede yapılıyor sorusu sıklıkla sorulmaktadır. Sur Yapı’nın kendi sitesinden yayınlanan açıklama şu şekildedir; Sur Yapı Tatil Evleri Antalya, Toroslar’ın yeşili ile Akdeniz’in en güzel mavisinin birleştiği noktada, kolay ulaşım olanakları ile sizlere hayatın gerçek merkezini sunuyor. Antalya Bulvarı üzerinden şehrin istediğiniz noktasına aracınızla rahat bir şekilde gidebileceğiniz gibi, şehrin toplu ulaşım hattı Antray’ın evinize komşu istasyonuyla otobüs terminaline, Kaleiçi’ne ve Antalya Havalimanı’na da tek araç ile rahat bir ulaşım sağlayabilirsiniz.

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA AVANTAJLARI NELERDİR?

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya; Torosların eteğindeki bol oksijenli Orman havası, Spa & Wellness'ı, Aquaparkları, Kumsallı Yüzme Havuzu, Kadınlara Özel Yüzme Havuzları, Tematik Yüzme Havuzları, Özel Plajı ve restoranları ile 5 yıldızlı otel konforunda ömür boyu sahip olacağınız Devre Mülkünüzde dört mevsim tatil fırsatı sunuyor. Akdeniz’in incisi Antalya'nın 7/24 yaşayan şehir hayatında dünyaca ünlü tarihi ve turistik yerleri gezme fırsatı bulacaksınız.

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA’DA SİZİ NELER BEKLEMEKTEDİR?

Gayrimenkulü olanlar dikkat! Alım satım süreci değişti! Tapuda yeni dönem başladı! İşte detaylar!

Promosyon ödemelerinde üst üste rekor kırılıyor! Çıta 28 bine ulaştı! Yetişen alıyor! İşte detaylar!

Benzin ve motorin için karar verildi! İşte 20 Eylül Salı güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!