02 / 05 / 2024

5.Levent projesinde 50 farklı daire tipi olacak!

5.Levent projesinde 50 farklı daire tipi olacak!

Torunlar GYO ve KIPTAŞ işbirliği 4 bin konutluk dev bir projeye imza atıyor. 5. Levent adı verilen projede resmi satışlar başladı. Projede yer alan dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor..



Torunlar GYO ve KIPTAŞ işbirliği 4 bin konutluk dev bir projeye imza atıyor. 5. Levent adı verilen projede resmi satışlar başladı. KIPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, arazi geliştirme çalışmalarına 201 l'de başladıklarını söyleyerek, "İçinde Vakıf, İBB ve şahıslara ait araziler ve bu alanlar üzerine kurulmuş sağlıksız bir yapılaşma içinde yaşayan vatandaşlarımızın evlerinin bulunduğu proje alanımızı tüm taraflarla anlaşarak bir araya getirdik" dedi. Yıldırım ayrıca, projeyle 4 bloktan oluşan ayrı bir parselde 400 vatandaşın da güvenli bir yaşam alanına kavuşacağını dile getirdi. 

Torunlar GYO ve KÎPTAŞ işbirliği ile İstanbul yeni bir proje kazanıyor. 


TEM Alibeyköy kavşağında farklı maliklere ait arazi üzerinde hayat verilecek 5 Levent projesi satışa çıktı. Projede; toplam 4 bin konut, sosyal donatı alanlarına sahip 5. Levent'in detaylarını KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, Arima Mimarlık kurucu ortaklarından Erkan Altuğ ve Torunlar GYO CEO'su üniversite eğitim alanı, cadde konseptinde ticari ünite, 2 okul, 2 cami ve 50 dönümlük bir de koru yer alacak. 


1 milyar 800 milyon liralık yatırım tutarına sahip projenin 2017'de tamamlanması planlanıyor. 

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, 5. Levent projesiyle 1 milyar 800 milyon liralık dev bir yatırıma imza attıklarına dikkat çekerek, İstanbul için bir vizyon projesini daha hayata geçirdiklerini söyledi. Torun, "İstanbul'un kalbinde dev ulaşım projelerinin kesişim noktasında yer alan 5. Levent'in her detayına dikkat ettik. İstanbulluların özlemini duyduğu bir yaşam alanı tasarladık" diye konuştu. 

5. Levent projesinin mimarı Arima Mimarlık kurucu ortaklarından Erkan Altuğ ise, projenin tasarımıyla ilgili bilgiler verdi. 


Altuğ, "5. Levent'i doğayla barışık bir konseptte tasarladık. Proje ilanının yüzde 50'sinden fazlasını peyzaj alanı olarak ayırdık. Sosya alanlarımızı vadi manzarasına hâkim bir noktaya koyduk" dedi. 

Altuğ ayrıca, "İki mahalleden oluşacak 5. Levent'te 1+1 ila 4+1 arasında değişen 50 farklı daire tipi satışa sunulacak" dedi. 


5. Levent'teki konutların fiyatıyla ilgili bilgi veren Torunlar GYO CEO'su İsmail Kazanç, dairelerin metrekaresinin 5 bin 500 lira olduğunu belirtti. Kazanç, "386 bin liradan başlayan ve 1 milyon 400 bin liraya kadar değişen dairelerimize sahip olmak isteyenlere farklı ödeme seçenekleri sunuyoruz. Yüzde 25'i peşin, 24 ay faizsiz Torun Vade taksitle veya yüzde 0.83 faizle başlayan banka kredisi seçeneğimiz var" dedi. 


Posta


Geri Dön