27 / 04 / 2024

6. İnşaat ve Konut Konferansı için geri sayım başladı! 

6. İnşaat ve Konut Konferansı için geri sayım başladı! 

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünün öncü kurumları sektörün VIP buluşma adresi sayılan 6. İnşaat ve Konut Konferansı 9 Ocak 2018'de gerçekleştirilecek.





Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünün öncü kurumları sektörün VIP buluşma adresi sayılan 6. İnşaat ve Konut Konferansı’nda bir araya gelecek. İnşaat profesyonellerinin VIP buluşma adresi olarak kabul edilen zirve, 9 Ocak 2018 Salı günü Marriott Hotel Asia’da gerçekleştirilecek. 6. İnşaat ve Konut Konferansı’nda, inşaat sektöründeki gelişmeler, yeni gelişen bölgeler, kentsel dönüşüm projeleri, şehirleşme ve çevrecilik, rekabet koşulları ve çözüm önerileri gibi pek çok konu masaya yatırılacak.


 
Konferansın alanında çok önemli bir buluşma olduğunu  söyleyen Eventuum Genel Müdürü Pınar Kopuz konuyla ilgili olarak, “Her yıl artan katılımlarla sektörün nabzını tutan konferansta bu yıl da büyük çaplı bir organizasyon gerçekleştireceğiz. Sektörün en seçkin buluşmasında yine birbirinden değerli konuşmacıları ve katılımcıları ağırlayacağız. Ekonomimizin lokomotifi olan inşaat sektörüne yön verenleri bir araya getirmekten heyecan duyuyoruz” diye konuştu. 

 

 


Geri Dön