21 / 05 / 2024

6 yıllık kiracıya tekmeli yumruklu dayak! 10 günlük rapor alan kiracı şikayetçi olacak! 

6 yıllık kiracıya tekmeli yumruklu dayak! 10 günlük rapor alan kiracı şikayetçi olacak! 

Ev sahibi ve kiracı arasındaki tartışmalar büyüyor. Şimdi de Gaziosmanpaşa'da ev sahibinin kardeşinden kiracıya saldırı iddiası gündeme geldi. İşte ayrıntılar... 



Yüzüne ve karnına aldığı yumruk ve tekme darbeleriyle kısa süreli baygınlık geçiren Aydın, ambulansla Seyrantepe'deki Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Gözü moraran ve iki kaburgası kırıldığı belirlenen Aydın'ın yüzüne de 4 dikiş atıldı. 10 günlük iş göremez raporu verilen Aydın,  hastaneden taburcu edilmesinin ardından polis merkezine giderek kendisine saldıran kişiden şikayetçi oldu. 

6 yıllık kiracıya tekmeli yumruklu dayak! 10 günlük rapor alan kiracı şikayetçi olacak! 

Yaklaşık 6 senedir kiracı olduğuna dikkat çeken Aydın, "Kaldığım bina, 3 kişiye ait; babalarından kalma. Binanın çatısını yaptıran kardeşlerden biri, 'Parasını sen vereceksin' dedi. 2 bin 500 lira istedi. Benim ev sahibim farklı. Ev sahibim de, 'Sen niye veriyorsun? Sen karışma, biz hallederiz. Kiranı ver yeter' dedi" diye konuştu ve ardından Celil ismindeki kişinin gelerek parayı istediğini aktardı. 

Ev sahibinin vermemesi gerektiğini söyleyen Aydın, "'Bu evden çık, git, ne varsa al götür' dedi. Ben de 'devletin polisi, hakimi, savcısı var' dedim. Küfrederek bana saldırdı. O an yarı baygınlık geçirdim. Bir de tekme attı. Gözümde çatlak var. Kaburgamda iki kırık var. Gözüme 4 dikiş attılar. Görme bozukluğu yaşıyorum" şeklinde konuştu. 

Ev sahibi Hasan Ç.'ye parasını ödediğini belirten Aydın, "Kardeşi geldi, 'bina benim, parayı bana vereceksin, çatı parasını da ayrı vereceksin' dedi. Ben de vermeyeceğimi söyledim" ifadelerini kullandı. 

6 yıllık kiracıya tekmeli yumruklu dayak! 10 günlük rapor alan kiracı şikayetçi olacak! 

Sözleşmeyi ev sahibi adına yaptığını aktaran Aydın, 6 yıldır orda oturduğunu, diğer kişilerin niyetinin kendisini ordan çıkarığ başka kiracı bulmak olduğuna dikkat çekti. Aydın, "Devletimiz yüzde 25 zam belirlemiş zaten. Ben buna karşı değilim, yapsın. Ama çatının masrafı benimle ilgili değil. 'Polise gidersen, seni burada barındırmam' diyor" açıklamasında bulundu. 

Polis merkezine giderek kendisine saldıran kişi hakkında şikayetçi olacağına değinen Aydın, "Ben ekmeğimi, Bayrampaşa'da macun satarak kazanıyorum. Nasıl çalışacağım? Eşimden ayrıyım. Kızımın bütün masrafları bana ait. Nasıl ödeyeceğim?" dedi ve doktorun 10 gün boyunca hiç kımıldamaması gerketiğini söyledeiğini aktararak "Evime döneceğim tabi ki. O korksun. Devletten daha büyük değil. Karakola gideceğim" şeklinde konuştu. 

Bekçi alımları için tarih belli oldu! Maaşları duyan inanamadı! Hemen İŞKUR bekçi alımı başvuru ekranından başvurun!

SSK, BağKur, Emekli Sandığı emeklilerinin Ocak 2023 zammında büyük deprem! Peş peşe açıklanan yeni zamma hemen göz atın

9'uncu imar barışı geliyor mu? İmar affı Meclis'te! 


Geri Dön