07 / 05 / 2024

600 milyon liraya yenilenen tarihi Fişekhane açıldı!

600 milyon liraya yenilenen tarihi Fişekhane açıldı!

Kazlıçeşme sahilindeki tarihi yapılar, yeni bir yaşam merkezi haline geldi. Büyükyalı projesinin kültür sanat, eğlence, yeme içme alanlarını içinde barındıran tarihi Fişekhane bölümü hizmete açıldı.



Emlak Konut GYO güvencesiyle Özak GYO, Ziylan Grup ve Yenigün İnşaat ortaklığında İstanbul Kazlıçeşme’de inşa edilen Büyükyalı projesinin kültür sanat, eğlence, yeme içme alanlarını içinde barındıran tarihi Fişekhane bölümü hizmete açıldı.

Akşam'dan Şenay Büyükköşdere'nin haberine göre; yaklaşık 600 milyon liralık bir yatırımla tamamlanan yapı, bölgedeki 5 milyon kişiye sosyalleşme fırsatı sağlayacak. Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, “Tarihi Fişekhane bölümünde, kültür sanat etkinlikleri, eğlence ve lezzet gibi birçok şeyi aynı potada sunuyoruz” diye konuştu. 

600 milyon liraya yenilenen tarihi Fişekhane açıldı!

9 KAT DAHA PAHALI

1846 yılında demir fabrikası olarak faaliyet gösteren tesisin aslına uygun restorasyonun yapıldığını anlatan Akbalık, “Bu tarz yapıların restorasyonu normal bir inşaatın maliyetinin 9 katıdır. Ticari beklentileri geri plana ittik” diye konuştu. 

EMLAK KONUT’UN SATIŞ ŞAMPİYONU

Büyükyalı İstanbul projesinin toplam 1500 konuttan oluştuğunu söyleyen Akbalık, “Konutların yüzde 60 ila 65’ini sattık. Emlak Konut projeleri arasında satış şampiyonuyuz. Bu yıl 1.5 milyar TL’lik satış öngörüyoruz” açıklamasında bulundu. 


Geri Dön