28 / 05 / 2024

Fişekhane nerede

Fişekhane nerede

Kazlıçeşme sahilindeki tarihi yapılar, yeni bir yaşam merkezi haline geldi. Büyükyalı projesinin kültür sanat, eğlence, yeme içme alanlarını içinde barındıran tarihi Fişekhane bölümü hizmete açıldı.

Hoover 341 Lt Wi-Fi Bağlantılı No Frost Buzdolabı en ucuza nerede satılıyor? İşte Hoover 19 Mart 2023 fiyat listesi

Buzdolabı almak isteyipte bütçesi yeterli olmayanlar, Hoover Hoce 4T618EX 341 Lt Wi-Fi Bağlantılı No Frost Buzdolabı hepsi burada sitesinde en ucuza satılıyor?  Peki Hoover buzdolabı bu sitede ne kadara satılıyor?

Hoover 12 Programlı Bulaşık Makinesi en ucuza nerede satılıyor? İşte Hoover 17 Mart 2023 fiyat listesi

Bulaşık makinesi arayışında olanlar, Hoover HF 6C2S0FS-17 12 Programlı Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı  Bulaşık Makinesi'nin en ucuza nerede satıldığını sizler için araştırdık. İşte detaylar..

Özak GYO, Büyükyalı Fişekhane'deki 123 ticari alanın tapusunu aldı! 

Özak GYO portföyünde yer alan Büyükyalı Projesinde bulunan Fişekhane'deki bağımsız ticari alanlar ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte ayrıntılar...

Fişekhane yeni yaşamına kavuştu!

Osmanlı döneminin önemli miraslarından Fişekhane dünya standartlarına uygun olarak yapılan restore çalışmaları sonrasında hizmete açıldı. 

Nefes Assos'ta yaşam 2022'de başlayacak!

21. yüzyılın örnek insan yerleşkesi olarak nitelendirilen Nefes Assos, merakla beklenen lansman etkinliğini, tarihi Fişekhane’deki toplantı ile gerçekleştirdi. Ekolojik yaşam arayışı içinde olanların referans noktası olan Nefes Assos, 21. yüzyıl insan yerleşkesi olarak bir ilke imza atıyor.

Emlak kralı Mohamed Hadid, The Levant'ın açılışına katıldı!

Dünyanın ilk tahin butiği olma özelliğine sahip ‘The Levant’ Tarihi Fişekhane'de açıldı. Açılışa gayrimenkul zengini Mohamed Hadid'te katıldı...

Tarihi fişekhane binası Büyükyalı'nın yeni merkezi oldu!

Emlak Konut güvencesiyle Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında Kazlıçeşme sahilinde 111 dönümlük arazi üzerinde hayata geçirilen Büyükyalı projesinde tarihi fişekhane binası ve yanındaki yapıların restore edilmesiyle oluşturulan bir yaşam alanı bulunuyor.

600 milyon liraya yenilenen tarihi Fişekhane açıldı!

Kazlıçeşme sahilindeki tarihi yapılar, yeni bir yaşam merkezi haline geldi. Büyükyalı projesinin kültür sanat, eğlence, yeme içme alanlarını içinde barındıran tarihi Fişekhane bölümü hizmete açıldı.

Batusan İnşaat Yapı Mühendislik Otomotiv ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batusan İnşaat Yapı Mühendislik Otomotiv ve Turizm Ticaret Limited Şirketi, Batuhan Sanlı tarafından 50 bin TL sermaye ile 16 Kasım'da Bakırköy, Eytinlik Mahallesi, Fişekhane Caddesi, Sporcu Sokak'ta kuruldu.

Fi-Yaka Esenşehir nerede Fiyaka Esenşehir'e nasıl gidilir

Fiyaka Esenşehir'de teslime hazır 3+1 daireler 135 bin TL'den satışa çıktı. Fi-Yaka Esenşehir, TEM Otoyolu'na 1 km, E-5 karayoluna 5 km uzaklıkta olmasından dolayı her yöne kısa zamanda ulaşım imkanı sunuyor. Fi-Yaka Esenşehir'in ulaşım krokisi şöyle...

Fi-Yaka Gebze nerede, nasıl gidilir 49 bin TL'ye!

Fiyapı tarafından hayata geçirilen ve 564 konuttan meydana gelen Fi-Yaka Gebze nerede, nasıl gidilir Projede fiyatlar 49 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Fiyapı nerede

Fi-Side, Fi-Tower, Fi-Yaka, Fi-Yaka Sancaktepe, Tuzla, Fi-Yaka Gebze, Fi-Life projelerine hayat veren Fiyapı nerede Markalı konut projeleri hayata geçiren firmanın adresi haberimizin detayında

Fiyapı Fi-Tower Evleri'nde 79 bin TL'ye!

Fiyapı Fi-Tower Evleri'nde 1+1´ler 79 bin liradan, 110 metrekare 2+1´ler 139 bin liradan, 220 metrekare 4+1´ler ise  285 bin liradan satılıyor

Fişekhane nerede Haberi

Fişekhane nerede

Emlak Konut GYO güvencesiyle Özak GYO, Ziylan Grup ve Yenigün İnşaat ortaklığında İstanbul Kazlıçeşme’de inşa edilen Büyükyalı projesinin kültür sanat, eğlence, yeme içme alanlarını içinde barındıran tarihi Fişekhane bölümü hizmete açıldı.

Akşam'dan Şenay Büyükköşdere'nin haberine göre; yaklaşık 600 milyon liralık bir yatırımla tamamlanan yapı, bölgedeki 5 milyon kişiye sosyalleşme fırsatı sağlayacak. Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, “Tarihi Fişekhane bölümünde, kültür sanat etkinlikleri, eğlence ve lezzet gibi birçok şeyi aynı potada sunuyoruz” diye konuştu. 

9 KAT DAHA PAHALI

1846 yılında demir fabrikası olarak faaliyet gösteren tesisin aslına uygun restorasyonun yapıldığını anlatan Akbalık, “Bu tarz yapıların restorasyonu normal bir inşaatın maliyetinin 9 katıdır. Ticari beklentileri geri plana ittik” diye konuştu. 

EMLAK KONUT’UN SATIŞ ŞAMPİYONU

Büyükyalı İstanbul projesinin toplam 1500 konuttan oluştuğunu söyleyen Akbalık, “Konutların yüzde 60 ila...