01 / 05 / 2024

7 firma eleman avında

7 firma eleman avında

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren 7 firma eleman arıyor



1- Cevahir Holding, Libya'da bulunan şantiyelerinde çalıştırmak üzere eleman alacak. Holding, AVM, otel ve lüks konut projelerinde tecrübeli elemanlar alacak. Firma, asgari 15 yıl tecrübeli, İngilizce ve tercihen Arapça bilen proje müdürleri, asgari 10 yıl tecrübeli, İngilizce ve tercihen Arapça bilen şantiye şefleri, asgari 5 yıl tecrübeli, İngilizce ve tercihen Arapça bilen şantiye mühendisleri, mimarlar,makine, elektrik ve harita mühendisleri, inşaat, makine ve elektrik teknikerleri ve formenleri, topoğraflar, inşaat muhasebesi konusunda tecrübeli İngilizce ve Arapça bilen muhasebeciler, Türkçe, Arapça ve İngilizce bilen tercümanlar arıyor.
0212 320 75 30
[email protected]
[email protected]

2- Dedeman Otel, iç mimar alacak. Firmanın aradığı genel nitelikler; üniversitelerin mimarlık, iç mimarlık veya tasarım bölümlerinden mezun, konusunda en az 5 yıllık iş tecrübesine sahip, turistik tesis yapılarında deneyimi olan, yeni yatırımlar ve mevcut projeler için konsept geliştirebilecek, yaratıcı yönü gelişmiş, modern mimari ve tasarım ile ilgilenen, 3D modelleme bilgisine sahip, iyi derecede İngilizce bilgisine sahip, iyi bir planlamacı, önceliklerini belirleyebilen ve sonuç odaklı, seyahat engeli bulunmayan, askerlikle ilişiği olmayan. İş tanımı ise teknik şartnamelerin hazırlanmasına katkıda bulunacak, sahip olduğu malzeme bilgisi ile malzeme seçimlerini doğru yapacak, alternatifler üretecek, fiyatlandırma yapacak, taşeronlarla ilişkileri yürütecek, hak edişleri kontrol edecek, yapımı tamamlanan işlerin kabul işlemlerini yapacak.
[email protected]


3- K Yapı Gayrimenkul, Solarkent şantiyesinde çalışmak üzere ince yapı deneyimine sahip mimar arıyor.
[email protected]

 

4- Realty World, gayrimenkul danışmanları ve takım yöneticileri arıyor.
[email protected]
0216 641 10 41

 

5- T Yapı İnşaat, satış temsilcisi alacak. Firma, tercihen mimarlık fakültesi veya inşaat mühendisliği mezunu, daha önce inşaat sektöründe çalışmış veya gelişime açık, konusunda en az 1 yıl deneyimli, MS Office ve İnternet programlarına hakim, Autocad programını kullanabilen, iletişim ve koordinasyon becerileri kuvvetli, diksiyonu düzgün, temsil ve satış yeteneğine sahip, detaylara önem veren, titiz, dikkatli ve düzenli çalışmayı prensip edinmiş, Anadolu yakasında ikamet eden, 30 yaşını aşmamış bay veya bayan elemanlar alacak.
0216 550 51 88
[email protected]

 

6- Ece Tur İnşaat, Cezayir üst yapı ve alt yapı projelerinde çalıştırmak üzere proje müdürü, şathiye şefi, teknik ofis şefi, mimari ofis şefi arıyor.
0312 446 06 27
[email protected]

 

7- Yapı Teknik, statiker inşaat mühendisi ve yapı teknik ressamı alacak. Statiker inşaat mühendisinde aranan özellikler, üniversitelerin inşaat mühendisliği bölümünden mezun, tercihen İTÜ, YTÜ, BÜ veya ODTÜ mezunu (lisans, yüksek lisans, doktora), SAP2000, ETABS, STA4, CAD programlarını iyi derecede kullanabilen, en az 3 yıllık proje mühendisliği tecrübesi olan, tercihen İngilizce ve Rusça bilen, erkek adaylar için askerliğini yapmış, sigara kullanmayan, İstanbul, Üsküdar ve Altunizade'ye ulaşımı kola olmaları.
www.yapiteknikproje.com

 

Nagihan Arat/Emlakkulisi.com


Geri Dön