02 / 05 / 2024

7 ON Market Şemikler'de şube açtı!

7 ON Market Şemikler'de şube açtı!

Alışveriş alışkanlığının yön değiştirmeye başladığı son dönemde arka arkaya mağazalar açan 7 ON Market, "Yeni Komşunuz" sloganıyla çıktığı yolda 4'üncü şubesini Karşıyaka Şemikler'de hizmete açtı




Alışveriş alışkanlığının yön değiştirmeye başladığı son dönemde arka arkaya mağazalar açan 7 ON Market, "Yeni Komşunuz" sloganıyla çıktığı yolda 4'üncü şubesini Şemikler'de hizmete açtı.  İzmir  merkezli yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şafak Akın liderliğindeki 7 On Market'leri yıl sonuna kadar 50 şubeye ulaşmayı hedefliyor. 7 On Market, zaman içerisinde öncelikle Ege Bölgesi ve çevresinde ardından tüm Türkiye çapında mağazalaşmayı planlıyor. Tüm şubelerini kendi imkanları çerçevesinde kurduklarını ifade eden Genel Müdür Alper Özmakas franchising vermeye sıcak bakmadıklarını söyledi. Şirketin altı ay önce kurulduğunu ve markalı ürünleri müşterilerin dilediği fiyatlara sunmak istediklerini belirten Özmakas, "Büyük gramajlı ürünlere yönelerek müşterilere, bildiği lider markaları toptan fiyatlara sunuyoruz. Uzun vadeli planda önce Ege, ardından Türkiye çapında mağazalaşarak halka hizmet etmek istiyoruz. Düşük kurulum maliyetli, gösterişten uzak içeriği sıcak mağazalarla sağladığımız tasarrufu müşteriye fiyat ve hizmet olarak yansıtıyoruz" dedi.

7 On Market Yönetim Kurulu Başkanı Şafak Akın ise, Hedefin 50'nin üzerinde mağazaya ulaşarak hizmetlerine yaygınlık kazandırmak olduğunu söyledi. Akın, standart ve gourmet olarak iki farklı mağaza alternatifi ile tüm beklentileri karşılamayı amaç edinen 7 On Market'in standart mağazalarında Türkiye'de en çok satılan ve beğenilen ürünleri en iyi fiyatlar ile sunduklarını, gourmet mağazalarında ise alışverişten alınan keyfi en üst düzeye çıkaran bir anlayışı yansıttıklarını söyledi.

Akın, "Mavişehir, Dedebaşı, Demirköprü ve Şemikler şubelerinde sağladığımız; hızlı, keyifli, ekonomik ve kaliteli alışveriş, mükemmel manav reyonları ve yöresel ürünlerden dünya lezzetlerine varan şarküteri çeşitliliğimiz ile büyük beğeni kazandık" dedi.



Yeni Asır


Geri Dön