18 / 05 / 2024

735 bin TL'ye 4+1 daire!

735 bin TL'ye 4+1 daire!

Son dönemde ev fiyatlarındaki artış nedeniyle birçok insan mağdur oldu. Ancak şimdi uygun fiyatlarla ev sahibi olmak mümkün! 4+1 daireler 750 bin TL'nin altında bir fiyatla satışa çıktı!



Ayrıca, dairelerde vestiyer, mutfak dolabı, banyo dolabı, doğalgaz tesisatı ve balkonlar mevcuttur. Dairelerin fiyatlarına yüzde 18 KDV eklenerek belirlenmiştir. İhale usulüyle satılacak olan bu daireler için son başvuru tarihi 1 Eylül 2023 olarak belirlenmiştir. İhaleler esatis.uyap.gov.tr internet sitesi üzerinden gerçekleştirilecek olup, ihaleyle ilgili gerekli belge ve şartlar da aynı internet sitesi üzerinden vatandaşlarla paylaşılacaktır.

735 bin TL ye 4+1 daire!

Bu üç dairenin bulunduğu taşınmaz, 547.97 metrekarelik bir arazi üzerine inşa edilmiş olup, üç katlı betonarme bir yapıya sahiptir. Her bir daire 159.91 metrekare büyüklüğünde olup, üç bağımsız bölümden oluşmaktadır. Bina, 0-5 yaş aralığında inşa edilmiş olup, 4+1 planında tasarlanmıştır ve banyo, tuvalet, hol ve mutfak gibi alanları içermektedir. Dairelerin ısıtma sistemi kombi ve panel radyatörlerden oluşmaktadır. Ayrıca, her bir dairenin bir adet balkonu bulunmaktadır.

SONDAKİKA: DEPREM Mİ OLDU? Az önce sallandık mı? 26 Haziran 2023 son dakika depremler!
Asgari ücret artışıyla birlikte birçok ödeme ve destek kalemi de zamlandı!
Aile Bakanlığı'ndan ailelere müjde! Kişi başı 300'er TL yardım yapılacak!
Dolar 28 TL olacak dedi, ortalık birbirine girdi!

Geri Dön