05 / 05 / 2024

SONDAKİKA: DEPREM Mİ OLDU? Az önce sallandık mı? 26 Haziran 2023 son dakika depremler!

SONDAKİKA: DEPREM Mİ OLDU? Az önce sallandık mı? 26 Haziran 2023 son dakika depremler!

26 Haziran 2023 tarihli son depremler listesine göre, birçok kişi tarafından hissedilen depremlerle ilgili bilgiler internet üzerinden araştırılmaya devam ediyor. Peki, az önce deprem oldu mu? En son deprem ne zaman oldu? İşte ayrıntılar...



Kandilli Rasathanesi ve AFAD, Türkiye ve çevresindeki depremleri güncel olarak izlemeye devam ediyor ve en son depremler listesini paylaşıyor. 26 Haziran tarihli liste, son depremlerin yerini ve şiddetini öğrenmek için kullanılabilir. Bu listeyi kullanarak, en son depremlerin konumunu ve büyüklüğünü görüntüleyebilirsiniz.

DEPREM Mİ OLDU? Az önce sallandık mı? 23 Haziran 2023 son dakika depremler!

AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? DEPREM OLDU? EN SON DEPREM NE ZAMAN OLDU?

KAHRAMANMARAŞ'TA DEPREM!

Kahramanmaraş'ın Tatlar-Nurhak ilçesinde bugün saat 20:34'te bir deprem meydana geldi. Depremin büyüklüğü 2.0 olarak ölçülürken, yerin derinliği ise 6.4 kilometre olarak belirlendi. Depremin etkisiyle ilgili şu ana kadar herhangi bir can kaybı veya yaralanma bilgisi bildirilmemiştir.

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü tarafından yapılan açıklamada, depremin merkez üssünün Tatlar-Nurhak olduğu belirtilmiştir. Yetkililer, depremin ardından bölgede hafif şiddette hissedildiğini ifade etmiştir. Depremin oluşturduğu herhangi bir hasar veya yıkım rapor edilmemiştir.

AKDENİZ'DE DEPREM!

Akdeniz'de bugün saat 20:30'da bir deprem meydana geldi. Depremin büyüklüğü 2.2 olarak ölçülürken, yerin derinliği ise 66.5 kilometre olarak belirlendi. Depremin merkez üssü olarak Akdeniz gösterildi. Şu ana kadar depremin neden olduğu herhangi bir hasar veya can kaybı bildirilmemiştir.

MALATYA'DA ŞİDDETLİ DEPREM MEYDANA GELDİ

Malatya'nın Pelitli beldesinde bugün saat 20:26'da yerel saatle büyük bir deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre, depremin büyüklüğü 1.9 olarak ölçüldü. Depremin merkez üssü Pelitli olarak belirlendi ve depremin derinliği 7.6 kilometre olarak tespit edildi.

KOCAELİ'NDE DEPREM!

Kocaeli'nin Başiskele ilçesine bağlı Doğantepe köyünde bugün saat 20:16'da yerel saatle orta şiddette bir deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü tarafından yapılan ölçümlere göre, depremin büyüklüğü 2.3 olarak kaydedildi. Depremin merkez üssü Doğantepe olarak belirlendi ve depremin derinliği ise 5.9 kilometre olarak tespit edildi.

Peki, az önce deprem oldu mu? En son deprem ne zaman oldu? İşte son 100 deprem...


Geri Dön