29 / 04 / 2024

DEPREM Mİ OLDU? Az önce sallandık mı? 23 Haziran 2023 son dakika depremler!

DEPREM Mİ OLDU? Az önce sallandık mı? 23 Haziran 2023 son dakika depremler!

23 Haziran 2023 tarihli son depremler listesine göre, günün erken saatlerinde birçok kişi tarafından hissedilen depremlerle ilgili bilgiler internet üzerinden araştırılmaya devam ediyor. Peki, az önce deprem oldu mu? En son deprem ne zaman oldu? İşte ayrıntılar...



Son zamanlarda ülkemizde depremler hala önemli bir gündem maddesi olarak yerini koruyor. Deprem korkusu yaşayan vatandaşlar, herhangi bir sarsıntı olduğunda hemen bilgi sahibi olmak için arama motorlarına başvuruyorlar. Bu konuda AFAD ve Kandilli Rasathanesi gibi kurumlar, deprem verilerini anında paylaşarak vatandaşların bilgi sahibi olmalarını sağlıyorlar. 23 Haziran'da meydana gelen deprem ise merak uyandırdı. Son depremlerin büyüklüğü ve nerede gerçekleştiği konusunda detaylı bilgiler verildi. Bu veriler sayesinde vatandaşlar, deprem hakkında güncel bilgilere sahip olmaya devam ediyorlar.

İstanbul'da 7 şiddetinde deprem olursa ne olur?AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? DEPREM OLDU? EN SON DEPREM NE ZAMAN OLDU?

MALATYA'DA 3.8 ŞİDDETİNDE İKİ DEPREM!

Doğanşehir ilçesinde bugün ardışık olarak iki deprem meydana geldi. İlk deprem, saat 20:05'te 3.8 büyüklüğünde kaydedildi ve sadece birkaç dakika sonra ikinci deprem, saat 20:14'te yine 3.8 büyüklüğünde gerçekleşti. Her iki depremin merkez üssü de Doğanşehir'in Malatya iline bağlı bir bölge olarak belirlendi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü, her iki depremin de 7.0 kilometre derinlikte meydana geldiğini açıkladı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, deprem Doğanşehir ilçesine bağlı bir noktada gerçekleşti. Sarsıntının merkez üssüne ilişkin daha fazla bilgi henüz açıklanmazken, yerel yetkililer olayla ilgili olarak incelemelerde bulunmak üzere bölgeye ekipler sevk etti.

Peki, az önce deprem oldu mu? En son deprem ne zaman oldu? İşte ayrıntılar...


Geri Dön