06 / 05 / 2024

8 Eylül 2021 altın fiyatları!

8 Eylül 2021 altın fiyatları!

Yeni haftanın üçüncü işlem gününde altın fiyatları altın almak isteyenler ve yatırımcılar tarafından merak edilip araştırılıyor. Dolar kurundaki ani iniş çıkışlar altın fiyatlarının yönünü etkiliyor...



Altın fiyatları bugün ons altındaki dalgalanmaların etkisiyle  inişli çıkışlı bir seyir izliyor. Dolar kurundaki ani iniş çıkışlar ons altının düşmesini ve iç piyasadaki altın çeşitlerinin yönünü aşağı yölü çevirdi. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL?

CNNTÜRK'te yer alan habere göre; haftanın üçüncü işlem gününde yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altın takip edilmeye devam ediyor. Ons altının bin 797 dolara düşmesi birlikte iç piyasadaki altın fiyatları da bu oranlarda yeniden şekillendi. Peki, hangi altın türü ne kadar oldu? İşte 8 Eylül 2021 altın fiyatları...

8 Eylül 2021 altın fiyatları!

GRAM ALTIN NE KADAR?

Uzun zamandır 500 lira barajını geçemeyen gram altın 482 liradan işlem görüyor.

8 Eylül 2021 altın fiyatları!

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın haftanın üçüncü işlem gününde 800 liranın üzerindeki konumunu koruyamadı ve 797 liradan satışa sunuluyor. Alış fiyatı ise 785 lira.

8 Eylül 2021 altın fiyatları!

CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

Cumhuriyet altını bugün 3 bin 126 liradan alınıp, 3 bin 175 liradan da satışa sunuluyor. 

8 Eylül 2021 altın fiyatları!

Flaş açıklama: Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön