29 / 04 / 2024

8 milyonu aşkın yolcu taşıdı! SunExpress’ten flaş hamle

8 milyonu aşkın yolcu taşıdı! SunExpress’ten flaş hamle

Türk Hava Yolları ve Alman Lufthansa ortak kuruluşu olan SunExpress, havacılık sektöründeki 30 yılı aşkın tecrübesiyle toplam 30 ülkede 60 destinasyona 175’ten fazla noktaya aktarmasız uçuş sunarak Türkiye turizmine değer katmaya devam ediyor.



TURİST HEDEFİNE KATKIDA BULUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ

SunExpress’in CEO’su Max Kownatzki konu ile ilgili olarak şu değerlendirmede bulundu:

“Bu yazın en yoğun dönemini, uçuşlarımızda Avrupa genelindeki yer hizmetleri personeli azlığı kaynaklı bir iptal gerçekleştirmeden geçirdik. Bu olağanüstü sezonda rekor oranda misafirimizi güvenli ve konforlu şekilde sevdikleri tatil hedeflerine taşıyarak Türkiye turizmine sağladığımız katkıyı daha da çok artırdık. Seyahat talebinin kış sezonunda da hız kesmeden süreceğini düşünüyoruz. Avrupa’dan Türkiye’ye yönelik olarak devam eden talebi karşılamak üzere ilave uçuşlar da planladık. Türkiye’nin bu yıl içindeki 47 milyon turist hedefine katkıda bulunmaya devam edeceğiz.”

SUNEXPRESS’E DÜNYANIN EN İYİ TATİL HAVA YOLU ÖDÜLÜ

SunExpress, havacılık piyasasının Oscar’ı olarak bilinen Skytrax 2022 Dünya Hava Yolu Ödülleri arasında “Dünyanın En İyi Tatil Hava Yolu” ödülünün de sahibi oldu. Tatil hava yolu uzmanlığıyla SunExpress, Dünya Hava Yolu Ödülleri’nde geçtiğimiz dönemde de üç yıl art arda “Türkiye’nin En İyi Tatil Hava Yolu” seçilmişti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön