Perakende

81 ildeki 3 bini aşkın Tarım Kredi marketlerinde yüzde 50'ye varan indirim başladı! İşte o indirimli ürünler...

Tarım Kredi Market temel gıda ve temel ihtiyaç ürünlerinde yüzde 50'ye varan indirim kampanyasını başlattı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısından sonra marketler 'enflasyonla mücadele' kampanyasına kampanyalarını duyurmaya başladı. Bu noktada Tarım Kredi Kooperatif marketleri, birçok üründe indirime gitme kararı aldı. 

TARIM KREDİ'DE YÜZDE 50'YE VARAN İNDİRİM

81 ildeki 3 bini aşkın Tarım Kredi Kooperatif marketinde mevcut indirimlere ek olarak fiyatlarda yüzde 50'ye varan indirim yapılacak.

Tarım Kredi'de süt, pirinç, nohut, peynir, mercimek, çay, un, salça gibi temel ihtiyaç ile deterjan, sabun, kağıt peçete ve kağıt havlu gibi temizlik ürünlerini kapsayacak.

TARIM KREDİDE İNDİRİMLER NE ZAMAN SONA ERECEK?

İndirim kampanyası bugün başladı. Kampanyalar 2 Kasım'a kadar devam edecek. Marketlerde cumartesi, pazar ve pazartesi manav reyonundaki indirimler de devam edecek.

Ancak Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde indirim olacağı umuduyla sabahın erken saatlerinde mağaza önünde sıraya giren vatandaşlar hayal kırıklığı ile karşılaştı. Sözcü'nün haberine göre, Sabahın köründe indirim olacağı için geldiğini belirten Murat Demiral, “Geldiğimde önümde en az 50 kişi vardı. Fiyatlar nereye uygun! İnsanları kandırıyorlar. Fiyatlarda indirim filan yok. Sadece insanları bu markete yönlendirmek için kandırıyorlar” dedi.

TARIM KREDİ MARKETLERİ 10-19 EKİM İNDİRİM KATALOĞU

AYRINTILAR İÇİN: https://www.tarimkredi.org.tr/

TOKİ bu ildeki 270 konut ve 178 dükkanlık yeni projesi için düğmeye bastı!

Ev alacaklar dikkat: 800 bin TL 120 ay vadeli konut kredisi aylık taksitleri kaç TL? Ziraat, Akbank, ING resmen açıkladı

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı kuruldu, 81 ile müdürlük geliyor! Kentsel Dönüşüm Başkanlığı nasıl işleyecek?