30 / 04 / 2024

9 bin 10 bin TL'yi boşverin! Akbank, Ziraat, Garanti, İş Bankası bırakın! Az önce açıklandı emekli hariç herkes alacak

9 bin 10 bin TL'yi boşverin! Akbank, Ziraat, Garanti, İş Bankası bırakın! Az önce açıklandı emekli hariç herkes alacak

Bankalar tarafından promosyon furyası devam ederken, ihtiyaç sahibi vatandaşları yakından ilgilendiren bir haber geldi. Buna göre e devletten başvuru yapan vatandaşlara PTT'den yardım yapılacak. İşte detaylar...



ÖDEME ALMAK İÇİN YAPILMASI GEREKEN ŞEYLER VAR

Ödemeden yararlanmak isteyenlerin belirtilen birtakım şartları taşıması gerekiyor. İşte aranan o şartlar:

Bakıma muhtaçlık kriterinin olması,

Gelir durumu,

Kuruldan alınmış olan sağlık raporu şartlarına bakılmaktadır.

ZAM DA GELDİ 

Herkesin de bildiği gibi temmuz ayında asgari ücrete zam yapılmıştı. Temmuz’da asgari ücrete gelen zamdan sonra 2.706 TL’lik evde bakım parası yeni hali ile 3.340 TL oldu.

NE ZAMAN ÖDEME YAPILACAK

Ödemelerin belirli bir zamanı bulunuyor. Evde bakım maaşının ödemeleri her ayın 15’inden sonra hesaplara yatırılıyor. Sorgulamanızı e-Devlet üzerinden yapabilirsiniz. Her ayın son gününe kadar ödemeler tamamlanıyor.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön