18 / 08 / 2024

9. Uluslar arası ICTPE Konferansı 9 Eylül'de başlıyor!

9. Uluslar arası ICTPE Konferansı 9 Eylül'de başlıyor!

9. Uluslararası Elektrik Elektronik Mühendisliğinde Teknik ve Fiziksel Problemler Konferansı; Işık Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi Konferans Başkanlarının, Azerbaycan Milli İlimler Akademisi, Seraj Yüksek Eğitim Enstitüsü kalıtımıyla gerçekle



9. Uluslararası Elektrik Elektronik Mühendisliğinde Teknik ve Fiziksel Problemler Konferansı; Işık Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi Konferans Başkanlarının, Azerbaycan Milli İlimler Akademisi, Seraj Yüksek Eğitim Enstitüsü (İran), Gazi Üniversitesi, Pitesti Üniversitesi (Romanya), Bask Üniversitesi ( İspanya), Yakın Doğu Üniversitesi (Kuzey Kıbrıs), Ostfold University College (Norveç ) Konferans eş başkanlarının hoş geldiniz mesajlarıyla başlayacak. Konferansta Azerbaycan Parlamento üyesi Bayan Adile Z. Abbasova onur konuğu olarak hazır bulunacaktır.


9. Uluslar arası ICTPE Konferansında, Güç ve Enerji Sistemleri, Elektrik-Elektronik, Kontrol Sistemleri, Telekomünikasyon, Bilgisayar ve Enformasyon Teknolojileri, Robotik, Yenilenebilir Enerji Kaynakları, Enerji Sistemlerine ilişkin mühendislik alanları, Teknik uygulamalar, Biyomedikal mühendisliği ve bu konularda eğitim ve öğrenme yöntemleri gibi konular konuşulacak ve tartışılacak. Konferansta sunulmak ve bildiriler kitabında yayınlanmak üzere, 112 adet bildiri hakemlik sürecinden geçerek kabul edilmiştir. Üç gün sürecek olan bu konferansın katılımcıları, Işık Üniversitesi Şile Kampüsünde konuk edilecektir. 3 gün boyunca gerçekleşecek konferans, her gün saat 09.00’da başlayacak, oturumlar saat 18:00’de bitecek ve sosyal etkinlikler saat 22.00’a kadar devam edecektir. Katılımcılar, konferans dışındaki kültürel gezilere, yemekli toplantılara ve çeşitli etkinliklere de katılarak Türk kültürüne ve konukseverliğine tanık olacaktır. 


Geri Dön