18 / 08 / 2024

ICTPE Konferansı ışık üniversitesi

ICTPE Konferansı ışık üniversitesi

9. Uluslararası Elektrik Elektronik Mühendisliğinde Teknik ve Fiziksel Problemler Konferansı; Işık Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi Konferans Başkanlarının, Azerbaycan Milli İlimler Akademisi, Seraj Yüksek Eğitim Enstitüsü kalıtımıyla gerçekle

Adil Karaismailoğlu 8'inci Küresel Altyapı İş birliği Konferansı'na katıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kore Cumhuriyeti tarafından düzenlenen 8'inci Küresel Altyapı İş birliği Konferansı'na video konferans yöntemiyle katıldı. Toplantıda, bir marka olan müteahhitlik firmaları ile Koreli firmaların üçüncü ülkelerdeki yatırım projelerinde ortaklık yapmala

Küresel ticaret yüzde 3 azaldı!

Birleşmiş Milletler Ticaret ve Kalkınma Konferansı, küresel ticaretin Kovid-19 salgınının etkisiyle yılın ilk çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 3 azaldığını bildirdi.

Dublin'deki dünyanın en büyük yeşil bina konferansı 24-25 Mart'ta!

Dünyanın dünyanın en büyük yeşil bina konferansı olan 2020 GreenBuild Europe 24-25 Mart tarihlerinde Dublin'de gerçekleştirilecek...

RE360 Konferansı 10-11 Aralık'ta!

MIPIM’in stratejik partnerliğinde gerçekleşen RE360 Konferansı bu yıl 10-11 Aralık 2019’da Swissotel The Bosphorus’ta gerçekleştirilecek...

AÜ Mimarlık Fakültesi'nde Evin Halleri konferansı düzenlendi!

Anadolu Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü, "Evin Hâlleri" adlı bir konferans düzenledi. ODTÜ Mimarlık Fakültesi Öğretim üyesi Doç. Dr. Lale Özgenel'in konuşmacı olarak katıldığı etkinlik, Mühendislik Fakültesi Seminer Salonunda yapıldı.

Antalya Kıyı Mühendisliği Konferansı düzenlendi!

Uluslararası Kıyı Mühendisliği Konferansı’nda uzmanlarla bir araya gelen Başkan Menderes Türel, Kruvaziyer Liman, Yat Limanı ve kanal projeleriyle ilgili her türlü fikir ve öneriye açık olduklarını söyledi.

Malatya Büyükşehir'den yeni konferans salonu!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından yeni bir konferans salonu düzenlenerek hizmete sunuldu.

Sika Türkiye, Uluslararası İstanbul Köprü Konferansı’na katıldı!

Sika Türkiye, bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslararası İstanbul Köprü Konferansı’na katıldı. Sika, fuarda en yeni ürünlerini de anlatma imkânı buldu.

Ürdün'de 'İmar Metodu ve Yıkım Metodu Arasında' konferansı başladı!

İslam ülkelerinin imar edilmesi, aşırıcı ideolojilerle mücadele, itidal ve orta yol ilkelerin yerleştirilmesi gibi konuların görüşüleceği, "İmar Metodu ve Yıkım Metodu Arasında" başlıklı konferans Ürdün'ün başkenti Amman'da başladı.

Viyana'da Geleneksel Kerkük Evleri Mimarisi konferansı verildi!

Fatih Sultan Mehmet Vakı Üniversitesi Mimarlık Bölümü Başkanı Prof. Dr. Saatçi, Viyana'da "Geleneksel Kerkük Evleri Mimarisi" konulu konferans verdi.

GYİAD Aile Varlıkları Yönetimi Konferansı 17 Aralık'ta!

Genç Yönetici ve İşadamları Derneği’nin (GYİAD) Aile Varlıkları Yönetimi Konferansı bu yıl 17 Aralık 2015 tarihinde Four Seasons Hotel Bosphorus’ta yapılacak.

YEM Konut Konferansı gerçekleşti!

“Yapı Dünyasının Bilgi Merkezi” YEM tarafından bu yıl 6’ncısı düzenlenen, 24 Kasım 2015 Salı günü gerçekleşen “Konut Konferansı”, Türkiye’de; yapı, gayrimenkul, inşaat, tasarım ve mimarlık alanlarının önde gelen temsilcilerini bir araya getirdi.

6. Konut Konferansı “Konutun Gücü Adına!” başlığıyla gerçekleşti!

“Konutun Gücü Adına!” başlığıyla gerçekleştirilen Konut Konferansı’nda konuşan Artu Mimarlık kurucu ortağı Murat Artu, günümüzde konutun yaşamak için değil kar elde etmek için alındığını savundu.

ICTPE Konferansı ışık üniversitesi Haberi

ICTPE Konferansı ışık üniversitesi

9. Uluslararası Elektrik Elektronik Mühendisliğinde Teknik ve Fiziksel Problemler Konferansı; Işık Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi Konferans Başkanlarının, Azerbaycan Milli İlimler Akademisi, Seraj Yüksek Eğitim Enstitüsü (İran), Gazi Üniversitesi, Pitesti Üniversitesi (Romanya), Bask Üniversitesi ( İspanya), Yakın Doğu Üniversitesi (Kuzey Kıbrıs), Ostfold University College (Norveç ) Konferans eş başkanlarının hoş geldiniz mesajlarıyla başlayacak. Konferansta Azerbaycan Parlamento üyesi Bayan Adile Z. Abbasova onur konuğu olarak hazır bulunacaktır.


9. Uluslar arası ICTPE Konferansında, Güç ve Enerji Sistemleri, Elektrik-Elektronik, Kontrol Sistemleri, Telekomünikasyon, Bilgisayar ve Enformasyon Teknolojileri, Robotik, Yenilenebilir Enerji Kaynakları, Enerji Sistemlerine ilişkin mühendislik alanları, Teknik uygulamalar, Biyomedikal mühendisliği ve bu konularda eğitim ve öğrenme yöntemleri gibi konular konuşulacak ve tartışılacak. Konferansta sunulmak ve bildiriler kitabında yayınlanmak üzere, 112 adet bildiri hakemlik sürecinden...