29 / 04 / 2024

Eray Carbajo Yabancı Sermaye Yatırımları Konferansı’nda tecrübelerini paylaştı!

Eray Carbajo Yabancı Sermaye Yatırımları Konferansı’nda tecrübelerini paylaştı!

New York’ta ilki gerçekleşen Yabancı Sermaye Yatırımları Konferansı’nda, New York’ta yabancı sermaye kaynaklı gayrimenkul projelerinde yer alan mimarlık ve tasarım stüdyosu Eray Carbajo tecrübelerini paylaştı.



Bisnow Medya’nın organize ettiği ve ilki gerçekleşen New York Yabancı Sermaye Yatırımları Konferansı 19 Ocak Salı günü Manhattan’da gerçekleşti.  Yaklaşık 350 katılımcının yer aldığı etkinlikte, Yabancı Yatırım ve Gayrimenkul Vergi Aksiyon Planı, EB5 Yatırımcı Vizesi ve New York merkezli yabancı firmaların tecrübeleri konuşuldu.

 

Konuşmacılar arasında New York’ta yabancı sermaye kaynaklı gayrimenkul projelerinde yer alan mimarlık ve tasarım stüdyosu Eray Carbajo da yer aldı. Stüdyoyu temsilen panelde yer alan Mimar ve Ortak Gonzalo Carbajo, yatırım yapacak paraya sahip olmanın yeterli olmadığını, yerli sektörü tanımanın ve doğru ortaklıkların önemini vurguladı. Sıkça karşılaşılan problemlerden de bahseden Carbajo, New York’ta çok hızlı ilerleyen iş süreçlerine yabancıların ayak uydurmasının zaman aldığını söyledi.


Diğer panelistler arasında dünyanın önde gelen, Vanke, Fosun ve Oxford Properties gibi gayrimenkul firmalarının yanı sıra, New York pazarına yeni açılan ve hızlı büyüyen HAP, MKF ve Xinyuan gibi firmalar da yer aldı. Temsil edilen ülkeler Çin ağırlı olmak üzere Türkiye, Arjantin, İsrail, Kore ve Kanada idi.


Geri Dön