02 / 05 / 2024

97 bin TL'ye herkes ev sahibi olabilir! Prefabrik ev fiyatları ne kadar? 21 Ağustos 2022 fiyat listesi...

97 bin TL'ye herkes ev sahibi olabilir! Prefabrik ev fiyatları ne kadar? 21 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Ev sahibi olmanın hayalini kuran vatandaşlar prefabrik ev fiyatlarını merakla araştırıyor. Prefabrik evler betonarme bir evden daha ekonomik. 60 yıla kadar dayanıklılık sağlayan pefabrik evlerin fiyatları 97 bin TL’den başlıyor. Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 21 Ağustos 2022 fiyat liste



Prefabrik evler çevre dostu ve  çok yüksek ısı, ses yalıtım verimliliği sağlar. Prefabrik evler tek katlı ve çok katlı seçenekleri ile herkese uygun tasarımlara sahiptir. Prefabrik evlerde her mevsim yaşanabilir, herhangi bir yapılı çevreye ihtiyaç duymaz.

Ev sahibi olmak isteyenler acil baksın! 89 bin TL'den başlıyor! 2+1, 3+1... 20 Ağustos 2022 fiyat listesi!Prefabrik evler hızlı üretim ve teslimat özellikleri ile vatandaşların dikkatini çekiyor. Prefabrik evler istenilen yere taşınabiliyor. Mevcut planlamaya göre satılık prefabrik evler bulunduğu gibi sakinlerin isteklerine göre yapılabilmektedir. Daha kaliteli malzemelerden üretilen tek katlı prefabrik yapılar daha küçük yaşam alanları sunuyor. 

Ev sahibi olmanın hayalini kuran vatandaşlar prefabrik ev fiyatlarını merakla araştırıyor. Prefabrik evler betonarme bir evden daha ekonomik. 60 yıla kadar dayanıklılık sağlayan pefabrik evlerin fiyatları 97 bin TL’den başlıyor.

Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 21 Ağustos 2022 fiyat listesi...


Geri Dön