04 / 05 / 2024

9.90 TL'ye BluTV aboneliği!

9.90 TL'ye BluTV aboneliği!

Geçtiğimiz günlerde abonelik fiyatına ikinci kez zam yapılarak 49,90 TL'ye ulaşması BluTV, bugüne özel 9.90 TL oldu. İşte detaylar...



Hepsiburada, geçtiğimiz Temmuz ayında yeni bir premium abonelik hizmeti başlattı. Bu hizmet, fiyat ve hizmet açısından Amazon Prime'a rakip oldu. Ücretsiz kargo, BluTV dizi ve film platformlarına erişim gibi avantajlar sağlayan Hepsiburada Premium sadece 9.90 TL. 

9.90 TL ye BluTV aboneliği!

Hepsiburada Premium ile BluTV yüzde 98 daha ucuz!

Premium paket dahilinde sunulanların oldukça karlı olduğunu görüyoruz. Zira bir 
Premium pakette sunulanların çok karlı olduğunu göreceksiniz. Çünkü ürünün kargo ücretini ödemek yerine bir çok hizmeti bir arada alıyorsunuz. Üstelik BluTV'yi aylık 49,90 TL ücretle sadece 9,90 TL'ye dahil edebilirsiniz. 

Hepsiburada, bu yeni abonelik sistemiyle doğrudan Amazon'un Prime hizmetini gözetliyor gibi görünüyor. Bunun nedeni BluTV gibi dijital içerik platformlarının da pakette yer almasıdır. Ancak bu noktada iki taraf arasında tercih yapmayı düşünen kişilerin diğer hizmetleri de göz önünde bulundurması gerekir.

Amazon mu Hepsiburada mı?

7.90 TL karşılığında Amazon Prime aldığınızda abonelere özel kampanyalara, ücretsiz ve limitsiz kargolara, Prime Video ve Gaming gibi ek hizmetlere erişebiliyorsunuz. Hatta yalnızca geçtiğimiz ay ücretsiz verilen oyunların piyasa değeri bile 2 bin 300 TL civarında.

Hepsiburada tarafında ise mobilya montaj hizmetleri, kurye iadeleri gibi hizmetler ve Prime Video rakibi BluTv gibi hizmetler ürüne göre yüzlerce lira ortalama 9,90 TL. Bu nedenle ihtiyaçlarınıza göre seçim yapmanız en mantıklısı.


Geri Dön