29 / 04 / 2024

A Class Dalgıçlık Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


A Class Dalgıçlık Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömür Tanka ve Volkan Yılmaz tarafından kuruldu.



A Class Dalgıçlık Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömür Tanka ve Volkan Yılmaz tarafından kuruldu.

A Class Dalgıçlık Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Yurtiçi ve yurtdışı denizlerde, barajlarda, göl ve nehirlerde her türlü sualtı hizmetleri yapmak resmi kurum ve kuruluşların ihalelerine katılmak inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak. Liman ve marina inşaatları ve tamiratlarını yapmak, denizlerde şarj ve deşarj boru hatları döşemek, deniz üstü ve içi platformlar iskeleler inşa etmek ve kurulu olanların temizliğini bakım ve onarımını yapmak, hafriyat işlemleri ve her türlü malzemenin naklini yapmak, yaptırmak. Gemi kurtarmak, batık çıkarmak, sualtı kaynak kesim işleri yapmak, yaptırmak, sualtı sörvey, sualtı video fotoğraf çekmek, deniz dibi haritası yapmak, deniz tarama, dolgu, sahil düzenlemesi işi yapmak, balıkçı barınağı bakım onarım işi yapmak, Sualtı ve su üstü katodik koruma işleri yapmak, şamandıra donanım bakım onarım işlerini yapmak, deniz terminalleri kurmak bakım onarımını yapmak, kızak inşaatları yapmak her türlü sualtı hizmetleri yapmak. 2- Kara, su ve deniz motorları, elektrik motorları, su pompaları ve bunlara ait yedek parça ve teferruatı ithalini, ihracını ve dahili ticaretini yapmak. Yerli ve yabancı gemi, tanker, şilep, koster, denizaltı, motor, tekne ve ticari amaçlı tüm deniz yük ve insan taşıtlarının mekanik elektrik, elektronik, elektromekanik ve bilumum teknik bakımlarını gerçekleştirmek için tersaneler, tamirhaneler, atölyeler, kızak ve çekek yerleri, kuru ve sabit havuzlar kurmak. Bu araçların her türlü ikmali, donatılması, yük ve lömbo işlerini yapmak. Gemi acenteliği işleri, gemilere yakıt, kumanya ve malzeme ikmalleri yapmak ve yaptırmak. Yatçılık işleri yapmak, yat yaptırmak, kiralamak ve kiraya vermek. 3. Her türlü dalış malzemelerinin alımını, satımını, ithalatını, ihracatını yurt içinde ve yurt dışında yapmak. 4. Her türlü dalgıçlık hizmetleri yapmak 5.Dalgıç kıyafetlerinin imalatını ihracatını ithalatını ve pazarlamasını yurt içinde ve yurt dışında yapmak.
 


Geri Dön