02 / 05 / 2024

A101 tekne, karavan derken şimdi de uygun fiyatlı elektrikli otomobil satacak! İşte fiyat listesi

A101 tekne, karavan derken şimdi de uygun fiyatlı elektrikli otomobil satacak! İşte fiyat listesi

Son dönemde satışa çıkardığı aktüel ürünlerle dikkatleri üzerine çekmeyi başarın A101, giderek ürün portföyünü genişletmeye devam ediyor... A101'in şimdi de mağazalarında elektrikli otomobil satışı yapacağı konuşuluyor. İşte tüm detaylar...



Zincir marketler farklı ürünler satarak gündeme gelmeye devam ediyor. Normal şartlarda BİM ya da A101 denildiğinde akla normal market ürünleri gelebilir. Ama bu iki market, son dönemde çıtayı farklı bir noktaya çıkarmış durumda. Hali hazırda hem A101, hem de BİM akıllı telefondan, kablosuz kulaklığa, klavyeden, saç düzleştiriciye pek çok farklı ürün satışı gerçekleştiriyor. Hem de bu ürünler piyasa fiyatının çok altına satışa çıkıyor.

Örneğin geçtiğimiz günlerde A101 mağazalarında çekme karavan satmaya başlamıştı. Ondan önce de yine A101’de tekne satışı yapılmıştı. Yine benzer bir şekilde BİM'de geçtiğiniz günlerde elektrikli scooter satmıştı. Dolayısıyla iki market de oldukça farklı ürünlerle dikkatleri üzerine çekti. 

Şimdi de A101'e elektrikli otomobil geliyor!

Sosyal medyada yer alan iddialara göre; A101 marketlerinin sıradaki hedefi ise uygun fiyatlı elektrikli otomobil satışı gerçekleştirmek. Fakat bu otomobil tabii ki büyük çaplı bir araç değil. Bazı e - ticaret sitelerinde satılan iki kişi kapasiteli, maksimum hızı saatte 45 – 50 km/s olan, kısa menzilli bir otomobil. 


Geri Dön