30 / 04 / 2024

A101'den yine unutulmayacak çılgın indirim! Fiyatı 25 TL'ye düştü

A101'den yine unutulmayacak çılgın indirim! Fiyatı 25 TL'ye düştü

Son senelerde sürekli olarak çıkan enflasyon üstüne market ürünlerindeki etiketler devamlı değişiyor. İndirim listelerinde devamlı yer edinen ayçiçek yağı son indirim ile litresi 25 TL'ye kadar düştü.



Ülkemizde devamlı olarak çıkan enflasyon ile ürünlerin ücretleri yükselmeye devam ediyor. Alım güclüğü çeken vatandaşlar çıkan ücretler ile ay sonunu getirmekte güçlük çekmeye başladı. Yükselen enflasyon ile en çok ücreti artan ürünlerden birisi olan ayçiçek yağına son aylarda indirim üstüne indirim geliyor.

AYÇİÇEK YAĞINDA İNDİRİM MÜJDESİ

İndirim listelerinin göz bebeği haline gelen ayçiçek yağı ücretleri o marketten gelen indirim ile tüketicilerin dikkatini çekti. Kızartma, kavurma ve sote gibi yemekler yapan tüketicilerin devamlı kullandığı ayçiçek yağının litresi A101'de 25 TL'ye kadar düştü.

A101 den yine unutulmayacak çılgın indirim! Fiyatı 25 TL ye düştü

İNDİRİMDE SON GÜN

A101 market zincirleri aracılığı ile paylaşılan indirim listesiyle beraber vatandaşlar akın etti. İndirimli ürünlerin reyona dizilmesiyle beraber sıraya giren vatandaşlar 3'er 5'er aldı. Ücretlerinde meydana gelen çıkışın arkasından indirim avantajı kovalayan tüketicilerin fırsat ayağına geldi.

Ayçiçek yağında meydana gelen zamlı süreç 2023 sene ile beraber sona erdi. A101 market zincirleri aracılığı ile paylaşılan indirimin ise 2 Haziran 2023 tarihine kadar devam etmesi öngörülüyor. İndirimin son günü ile beraber yararlanmak isteyen vatandaşlar markete koşsun.

A101'den yine unutulmayacak çılgın indirim! Fiyatı 25 TL'ye düştü


Geri Dön