12 / 05 / 2024

A2 Yanmaz Kompozit Panel Türkiye'de üretilecek!

A2 Yanmaz Kompozit Panel Türkiye'de üretilecek!

2013 yılında, dünya lideri Aldom A.Ş. ile Mülk Hoding ortaklığında kurulan ve Türkiye üretimine başlayan Alubond Turkey, bir ilke imza atarak, Türkiye'nin ilk ve tek gerçek A2 sınıfı yanmaz kompozit panelini üretmeye başladı.




2013 yılında, dünya lideri Aldom A.Ş. ile Mülk Hoding ortaklığında kurulan ve Türkiye üretimine başlayan Alubond Turkey, bir ilke imza atarak, Türkiye'nin ilk ve tek gerçek A2 sınıfı yanmaz kompozit panelini üretmeye başladı. Eylül ayı başında Türkiye üretimine başlanan A2 sınıfı yanmaz alüminyum kompozit panel, kimyasal bir yangın, patlama gibi olağanüstü durumlar haricinde dışarıdan gelebilecek her türlü yangın riskinde, üstün yanmazlığı ve yapısını sağlam tutmayı başaran direnciyle yüksek koruma sağlayan bir ürün. 

Alubond Turke/in A2 yanmaz panel ürünüyle ilgili düzenlenen basın toplantısında konuşan Alubond Turkey Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Boynudelik, A2 sınıfı yanmaz panellere değinmeden önce, Alubond USA ve Alubond Turkey hakkında bilgiler vererek şunları söyledi: "Alubond USA, referansları arasında, dünyanın en yüksek binası Dubai Burj Khalifa ve Dubai Qipco Tovvers gibi onlarca global dev binalar olan, yıllık 25 milyon m2 üretim hacmiyle alüminyum kompozit panelin dünya lideri bir firmaÖ 2013 Ağustos ayından itibaren, Aldom A.Ş. İle Alubond USA'in girdiği ortaklık sonucu kurulan Alubond Turkey olarak, Bl, B2 ve PE kompozit panellerin üretimini gerçekleştiriyoruz ve Alubond markası, bu kısa sürede Türk inşaat firmalarının gözdesi oldu. 

Ağaoğlu'nun 1453,212 Hotel, My Home projeleri, Taş Yapı Four VVinds ve Bomonti Hilton, Göztepe Hilton, Malatya Hilton, Vadîstanbul, Bursa Sheraton, İstanbul Arista Life,  İzmir  Folkart Towers, İTÜ Teknokent, Dumankaya Mix, Ağrı Havaalanı gibi birçok dev proje ürünlerimizi tercih etti ve bu yıl şu ana kadar Türkiye üretimimiz 1.5 milyon m2'ye ulaştı." 



Hürses


Geri Dön