08 / 05 / 2024

Aareal 2010 üstün başarı ödülü için başvuru süresi başladı!

Aareal 2010 üstün başarı ödülü için başvuru süresi başladı!

Garyrimenkul ekonomisi alanındaki araştırma ödülü, European Business School Real Estate Management Institute ve Aareal Bank tarafından bu yıl bir kez daha veriliyor



Aareal Üstün Başarı Ödülü, Real Estate Management Institute ve European Business School - EBS tarafından üçüncü kez verilecek. Akademik anlamda üstün başarı gösteren gayrimenkul araştırması 12.000 Euro ile ödüllendirilecek.

Bu yıl, gayrimenkul finans ürünleri ve sıralamaları, gayrimenkul yatırım ürünleri ve gayrimenkul ve demografi üzerine yazılmış akademik makale veya tezler yarışmaya gönderilebilecek.

Tüm üçüncü derece eğitim kurumlarından (üniversiteler, fen bilimleri üniversiteler ve mesleki akademiler) Lisans/Yüksek Lisans/Diploma tezleri ile doktora tezleri ve makaleler ödül için gönderilebilecek. 2010 ödülü için son başvuru tarihi 18 Aralık 2009.

Pazar Eğilimlerinin Erken Saptanması

Bu yıl da Aareal Üstün Başarı Ödülü uluslararası seviyede dağıtılacak. Bu, ödülü dağıtan jürinin uluslararası donatısının altını çiziyor: Aareal Bank, Avrupa, Amerika ve Asya piyasasında uluslararası gayrimenkul uzmanlarından ve 25'ten fazla ülkede yerel piyasa uzmanlığına sahip. Dr. Wolf Schumacher, Aareal Bank AG'de Yönetim Kurulu Başkanı olarak açıklıyor: "Araştırmayı desteklemek, araştırma ve öğretim anlamında uluslararası ağ kurup piyasa eğilimlerini erken belirlemek için yükselen yetenekleri Aareal Üstün Başarı Ödülü ile teşvik etmek istiyoruz."

EBS REMI, uluslararası bir oryantasyona sahip ve dünya çapında üçüncü derece öğretimde 150'den fazla ortak enstitüsü var. EBS REMI, hem eğitim sunup gayrimenkul ekonomisi konusunda öğrenimi en yüksek seviyede devam ettirmeyi hem de araştırmaya teşvik etmeyi hedefliyor. Enstitü başkanı Prof. Dr. Nico Rottke, "Birleşmiş ödülleri kararlı ve genç gayrimenkul araştırmacılarına, araştırmalara dahil olmaları ve gelecekteki gayrimenkul endüstrisinde rol almaları açısından önemli bir katkı olarak görüyoruz," diyor.

2010 Aareal Ödülleri medya ortaklığını "Immobilien-Manager" ve "REurope" dergileri üstleniyor. Dergiler, jüriyi yarışma konularını belirleme açısından destekliyor.

Aareal Ödül Seremonisi 2010

30'dan fazla uluslararası profesörün katıldığı bağımsız jüri, tüm başvurular arasından en iyisini seçecek. Aareal Gayrimenkul Araştırması Üstün Başarı Ödülü 26 Şubat 2010'da, 11. EBS gayrimenkul konresinde, Oestrich-Winkel'de European Business School, Schloss Reichartshausen kampüsünde dağıtılacak.
Gazeteparc


Geri Dön