09 / 05 / 2024

AB Invest ve Broadway Malyan işbirliği içinde!

AB Invest ve Broadway Malyan işbirliği içinde!

Türk kökenli geliştirme şirketi AB Invest ve uluslararası tasarım firması Broadway Malyan, Türk ve uluslararası inşaat sektöründe stratejik iş birliği yaptıklarını açıkladılar...



Ortaklığın ilk projeleri arasında İstanbul'da bir kentsel dönüşüm projesi ve Türkiye'nin Ege kıyılarındaki Bodrum'da eğlence ve turizm projesi yer almaktadır.

AB Invest (A ve B Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Yatırım A.Ş.) yurt içi ve uluslararası gayrimenkul pazarında gayrimenkul geliştirme, yatırım analizleri ve gayrimenkul danışmanlık hizmetleri alanlarında faaliyet göstermek amacıyla 2005 yılında kurulmuştur. AB Invest çeşitli yerel ve uluslar arası ortaklıklar kurarak, kuruluşundan kısa bir süre sonra Proje Geliştiricisi ve Yatırımcı olarak Türk gayrimenkul piyasasındaki yerini almıştır. Türk gayrimenkul sektörüne yeni bir nefes katan AB Invest, yerel ve uluslararası müşterilerine uzmanlaşmış kadrosuyla dünya standartlarında ve yüksek kâr maksimizasyonuna sahip projeler sunarken, Türk gayrimenkul sektörü hizmetlerinin kalitesini yükseltmek amacıyla devamlı bir çaba sarf etmektedir. 

Broadway Malyan dünyanın önde gelen Mimarlık, Şehircilik ve Tasarım uygulamalarında yer alan uluslararası lider bir oluşumdur. Birleşik Krallık, Avrupa, Orta Doğu ve Asya'da ondört ofisi ve 500'ü aşkın çalışanı bulunmaktadır. 1958 yılında kurulmuş olan Broadway Malyan sektörde 50. yılını geride bırakırken, kısa bir süre önce dünyanın en iyi 25 Mimarlık şirketi arasında gösterilmiştir. Broadway Malyan perakende ağırlıklı karma kullanım planı ile Global Retail and Leisure 2009 ödüllerinde son elemeye kaldıkları Anadolu yakasındaki Ancora Istanbul projesi de dahil olmak üzere pek çok prestijli projede yer alarak çoktan Türkiye sahnesine başarılı girmiştir. 

AB Invest ve Broadway Malyan arasındaki ortaklığın ana hedefi Türkiye'deki yerel fırsatların ortaya çıkarılması ve projelere uluslar arası bir perspektif katılarak ticari sürdürülebilirlik korunurken, kültürel beklentilere saygılı bir yaklaşımla yerel gereksinimlerin de karşılandığı, küresel saygınlıkta tanınmış projeler sunmaktır. Her iki şirketin vizyonlarının birleşmesi ve disiplinler arası bir yaklaşım, Türkiye ve uluslar arası gayrimenkul sektörüne taze ve yenilikçi bir perspektif katacaktır. Bu amaçla tasarım ve geliştirme süreci; sosyo-ekonomik şartlar, yöresel kültürel miras ve hem yerel hem de küresel örneklerin incelendiği titiz araştırma ve analizler ile; gizli kalmış ticari değerleri olan bölgeleri ortaya çıkarmak için kullanılacaktır.


Geri Dön