29 / 04 / 2024

ABD enflasyonu sonrası dolarda son durum! Dolar bugün ne kadar oldu? 11 Ağustos Cuma dolar/TL kuru

ABD enflasyonu sonrası dolarda son durum! Dolar bugün ne kadar oldu? 11 Ağustos Cuma dolar/TL kuru

Piyasaların merakla beklediği ABD enflasyon rakamları dün açıklandı. ABD'de  Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) temmuz ayında yüzde 0,2 ile beklentilere paralel arttı. ABD enflasyonu sonrası dolar ne kadar oldu? Dolar bugün kaç lira?



ABD  enflasyon rakamları dün açıklandı. Piyasaların heyecanla beklediği rakamların ardndan dolar kurunun ne kadar olduğu merak ediliyor. Peki ABD enflasyon rakamları sonrası dolar ne kadar oldu? ABD enflasyonu sonrası dolar ne oldu? İşte dolar/TL kurunda son dakika gelişmesi...

ABD ENFLASYON RAKAMLARI AÇIKLANDI!

Piyasalar tarafından heyecanla beklene ABD enflasyon rakamları dün açıklandı.  ABD'de  Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) temmuzda yüzde 0,2 ile beklentilere paralel artış kaydetti.  Yıllık TÜFE yüzde 3,2 ile beklentilerin altında kaldı. Yıllık çekirdek TÜFE de yüzde 4,7 ile beklentilerin altında geldi. 

Piyasaların yakından takip ettiği ABD enflasyon verisi dün belli oldu. Buna göre Temmuz ayında TÜFE yüzde 0,2 ile beklentilere paralel artış kaydederken, yıllık TÜFE yüzde 3,2 oldu. Yılılk enflasyonun yüzde 3,3 olması bekleniyordu. 

Enerji ve gıda kalemlerinin dışarıda tutulduğu çekirdek TÜFE de yüzde 0,2 ile beklentiler doğrultusunda arttı. Yıllık bazda çekirdek enflasyon yüzde 4,7 ile beklentilerin altında gerçekleşti. Çekirdek TÜFE'nin yüzde 4,8 olması bekleniyordu. 

ABD enflasyon rakamlarının ardındn altın fiyatları yükselirken dolar endeksi geriledi. Bugün dolar ne kadar oldu? 11 Ağustos Cuma dolar/TL kuru kaç lira? Dolar bugün ne kadar oldu? Dolar/TL kuru kaç lira? 


DOLAR BUGÜN NE KADAR? DOLAR/TL KURU KAÇ LİRA? 11 AĞUSTOS 2023 DOLAR/TL KURU KAÇ LİRA?

Yatırımcılar bugünkü dolar/TL kurunu yakındna takip ediyor. Dolar bugün ne kadar? Dolar/TL kaç lira oldu? soruları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Bugün dolar endeksi 102,405 bandında hareket ediyor. Kapalıçarşı'da dolar kuru 27,065 liradan alınırken, 27,190 liradan satışa sunuluyor. Aynı dakikalarda euro/TL kuru alış fiyatı 29,655 lira, satış fiyatı ise 29,861 lira. 

11 Ağustos Cuma Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın, çeyrek altın kaç lira? Canlı altın fiyatları

Serbest piyasada döviz fiyatları! Euro bugün ne kadar oldu? 10 Ağustos Perşembe euro/TL kuru kaç lira?

Geri Dön