28 / 04 / 2024

Euro dolar paritesi yükseliyor! Euro bugün ne kadar oldu? 24 Kasım 2022 Euro/TL kuru

Euro dolar paritesi yükseliyor! Euro bugün ne kadar oldu? 24 Kasım 2022 Euro/TL kuru

ABD enflasyon verilerinin gerilemesiyle yükselişe geçen Euro/dolar paritesi temmuz ayı seviyesine geri döndü. Parite yüzde 30 artışla kritik seviyenin üzerinde işlem görüyor. Peki Euro bugün ne kadar oldu? 24 Kasım 2022 Euro/TL kuru...



Euro bölgesinde resesyonun ABD’den daha önce bu yıl içerisinde başlamasının ve doğalgaz krizinin enerji fiyatlarında oynaklığı artırması nedeniyle daha ağır yaşanmasının beklendiği belirtildi. Euro dolar karşısında güçlenmeye devam ederken dolar yatay seyrine devam ediyor.

<#resim23 

Bugün Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) faiz kararını açıkladı. Piyasaların haftanın başından itibaren merakla beklediği faiz kararı belli olurken piyasalarda hareketlenmeler başladı. Merkez Bankası Para Politikası, Kasım ayı olağan toplantısını yaptı. Kurul, politika faizini 150 baz puan düşürerek yüzde 9'a çekti. Karar sonrası dolar kuru sakin seyrine devam ederken altın ve euro yükselişe geçti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön