14 / 05 / 2024

Euro dolar paritesi yükseliyor! Euro bugün ne kadar oldu? 24 Kasım 2022 Euro/TL kuru

Euro dolar paritesi yükseliyor! Euro bugün ne kadar oldu? 24 Kasım 2022 Euro/TL kuru

ABD enflasyon verilerinin gerilemesiyle yükselişe geçen Euro/dolar paritesi temmuz ayı seviyesine geri döndü. Parite yüzde 30 artışla kritik seviyenin üzerinde işlem görüyor. Peki Euro bugün ne kadar oldu? 24 Kasım 2022 Euro/TL kuru...



EURO/TL BUGÜN NE KADAR OLDU? 24 KASIM 2022 EURO/TL KURU...

Güne  19.42 TL'den başlayan euro kuru gün içinde değer kazanarak yükseldi. Merkez Bankası faiz kararını açıklandıktan sonra piyasalarda hareketlilik başladı. Altın fiyatları ve euro kuru yükselişe geçerken dolar değer kaybetti.

Euro dolar paritesi yükseliyor! Euro bugün ne kadar oldu? 24 Kasım 2022 Euro/TL kuru 

Euro kuru faiz kararından sonra yükselişe geçerek, 19,42 liradan alınıp, 19,49 liradan satılıyor. Euro dolar paritesi ise 1,04 seviyelerinde işlem görüyor. Aynı dakikalarda dolar/TL kuru ise 18,70 liradan işlem görüyor. Dolar endeksi bugün 105,60 seviyesi ile yüzde 0,34 düşüş kaydetti.

Ne altın, ne dolar, elinde euro olan köşeyi döndü! Öyle bir yükseldi ki.. Görenlerin ağzı 1 karış açık kaldı

Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Euro böyle olacak! Elinde 1 euro bile olanlar dikkat

Euro yükseliyor! 1 euro bugün ne kadar oldu? Elinde euro olanlar hemen baksın! 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön