02 / 05 / 2024

AB'den ilginç çıkış! Dışardan işçi gerekiyor.

AB'den ilginç çıkış! Dışardan işçi gerekiyor.

Ekonomik zorlukların pençesindeki AB'de işsizlik oranı yüzde 6 ile oldukça makul bir seviyede ancak bazı pozisyonların boş olması AB dışından işçi gelmesi gerektiğine işaret ediyor.



AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, yüksek kamu borcunun yeni bir realite olduğunu ve mali sürdürülebilirlik ve stratejik yatırımlar için yeni mali kurallara ihtiyaç olduğunu belirtti.

Von der Leyen birçok boş pozisyonun doldurulamadığına da işaret ederek AB dışından işçiye ihtiyaç olduğunu kaydetti.

Strazburg'da gerçekleştirilen Avrupa Parlamentosu (AP) Genel Kurul oturumunda "Birliğin Durumu" konulu konuşma yapan Von der Leyen, "Yüksek kamu borcunun yeni bir realite olduğunu kabul etmek zorundayız" dedi. Von der Leyen, AB'de mali sürdürülebilirliği koruyacak ve stratejik yatırımların gerçekleşmesini sağlayacak yeni mali kurallara ihtiyaç duyulduğunu ifade etti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön