27 / 04 / 2024

Abdi İpekçi Caddesi yeniden hizmete açıldı!

Abdi İpekçi Caddesi yeniden hizmete açıldı!

şžişli Belediyesi tarafından Kentsel Tasarım Projesi kapsamında yenilenen Abdi İpekçi Caddesi'nin açılışına şžişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, işadamı Cem Boyner, Abdullah Kiğılı Mustafa Taviloğlu ve Betül Mardin katıldı



şžişli Belediyesi tarafından Kentsel Tasarım Projesi kapsamında yenilenen Abdi İpekçi Caddesi'nin açılışına şžişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, işadamı Cem Boyner, Abdullah Kiğılı Mustafa Taviloğlu ve Betül Mardin katıldı. Açılış kurdelesinin kesilmesinden sonra bir konuşma yapan Sarıgül, her ülkenin kendine göre marka caddelerinin bulunduğunu, Türkiye'nin marka caddesinin de Abdi İpekçi Caddesi olduğunu söyledi. Trafiğin artık daha da rahatladığını kaydeden Sarıgül, caddenin vatandaşların rahat alışveriş yapabilecekleri ve hanımların da topuklu ayakkabılarıyla rahat bir şekilde yürüyebilecekleri şekilde dizayn edildiğini anlattı. Sarıgül, bütün caddelerin reklam tabelalarının kaldırıldığını belirterek, 'Caddenin ruhu değişti.' dedi. Açılışa, çevre sakinleri katıldı. Kerem Görsev de açılıştan sonra Nişantaşı sakinlerine caz konseri verdi.
Zaman/MEHMET şžÜKRÜ OCAK

Basında yer alan diğer haberler:

Abdi İpekçi"nin yeni yüzü

Dünyaca ünlü markaların mağazalarının yanı sıra birçok kafe, bar ve restorana da ev sahipliği yapan Nişantaşı"ndaki Abdi İpekçi Caddesi, œKentsel Tasarım Projesi kapsamında yenilendi ve bambaşka bir çehreye kavuştu.

şžişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, yenilenen caddenin açılış kurdelesini Cem Boyner, Abdullah Kiğılı, Zafer Yıldırım, Mustafa Taviloğlu ve BetÜ»l Mardin ile kesti. Sarıgül, açılış konuşmasında her ülkenin ˜marka cadde"leri olduğunu belirterek, œÜlkemizin marka caddesi, Abdi İpekçi"dir. Arkadaşlarımızla birlikte buraya çok emek harcadık, Türkiye"nin en önemli ve en şık caddesi haline getirdik dedi.
Hürriyet/Gökhan Kimsesizcan


Geri Dön