12 / 05 / 2024

Abdülkadir Akkuş iki yeni şirket kurdu! Akkuş Grup'tan 200 bin TL'lik yatırım!

Abdülkadir Akkuş iki yeni şirket kurdu! Akkuş Grup'tan 200 bin TL'lik yatırım!

Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, Bakırköy'de 100'er bin TL sermaye bedeli ile iki yeni şirket kurdu. Peki Abdülkadir Akkuş kimdir? İşte ayrıntılar...



Abdülkadir Akkuş kimdir? 

Akkuş Grup’un Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, 1971 Mardin doğumlu. Tekstil ve kimya sektörlerinde edindiği 30 yılı aşan köklü tecrübesini gayrimenkul sektörüne de taşıyan Abdulkadir Akkuş, bin kişiden oluşan çalışan kadrosu, 3 fabrikası ve 5 şirketi ile ülke ekonomisine ve istihdamına katkıda bulunuyor. 1988'de İstanbul Feriköy’de tekstil işçisi olarak başlayan Abdülkadir Akkuş, Akkuş Tekstil firmasının da kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı. 1992'de İstanbul Beyazıt’ta ilk tekstil dükkânını açan Abdülkadir Akkuş, 1995'te de Akkuş Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi’ni kurdu. Aradan geçen 28 senede faaliyet alanlarına kimya, akaryakıt ve gayrimenkul sektörlerini de ekleyen Akkuş, tüm şirketlerini 7 ortaklı bir aile şirketi olan Akkuş Grup çatısı altında topladı.

Abdülkadir Akkuş iki yeni şirket kurdu! Akkuş Grup tan 200 bin TL lik yatırım!

6 sene önce Akkuş Gayrimenkul ile inşaat sektörüne giriş yapan Abdülkadir Akkuş, 2 sene önce Lübnanlı iş ortağı El KhatipGroup ile kurduğu BOSS4 Gayrimenkul şirketi ile Alya markası adı altında yeni konut projelerine imza atıyor.

İstanbul Mardinli İş Adamları Derneği Başkanlığı görevini de yürüten Akkuş, MÜSİAD Yurt Dışı Teşkilatlanması’nda görev aldı. Aynı zamanda, GYODER ve Türk- Arap İş adamları Derneği gibi önemli sivil toplum örgütlerinde de üyeliği bulunan Akkuş, Deik Türkiye Lübnan İş Konseyi Başkanı. 

Abdülkadir Akkuş iki yeni şirket kurdu! Akkuş Grup tan 200 bin TL lik yatırım!

Adil Elkhatib de BOSS4 İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkan Vekili görevini sürdürüyor. 

Bülent Akkuş ise Akkuş Textile şirketinde Başkan Yardımcısı ve Boss4 Gayrimenkul'de Yönetim Kurulu Üyesi görevlerini üstleniyor. 

Fasih Akkuş, Akkuş Tekstil CEO'su olarak görevde bulunuyor. 

Peki Faba Gayrimenkul İnşaat ve Akkuş Konut Yapı İnşaat Gayrimenkul hangi alanlarda faaliyet gösterecek? İşte şirketlerin ayrıntıları...


Geri Dön